I weekenden d. 7-8. september var Sorø Taekwon-Do vært for et ganske særligt seminar. Fra Skotland havde klubben inviteret den international anerkendte mester i Taekwon-Do, Mark Hutton med 8.dan sortbælte. Det er den næsthøjeste bæltegrad som findes i Taekwon-Do og det var derfor en ganske særligt oplevelse.

Master Hutton underviste to dage med fuld fart på. Der var træninger for de mindste ned til 6 år og avanceret træning for de voksne sortbælter. Alle elever i klubben kunne nyde godt af hans ekspertise og motiverende undervisning. Master Hutton underviser meget dynamisk og arbejder med den positive og anerkendende tilgang som også er en del af klubbens daglige pædagogik.

Der blev sparket, trænet teknikker og øvet effektivt selvforsvar i Sorø Hallen og folk var rejst fra flere klubber i Danmark for at deltage. Internationale gæster havde også fundet vej fra Norge, Tyskland og Tjekkiet.

Før seminaret startede lørdag fandt en ganske særlig begivenhed sted. Klubbens hovedinstruktør Thomas skulle gradueres af Master Hutton. I løbet af en time skulle han vise forskellige teknikker, spark, sparring, selvforsvar og gennembrydninger af træbrædder for at vise sit værd. Gradueringen var naturligvis åben for tilskuere og efter den fysiske del fulgte teoretiske spørgsmål.

Da Master Hutton havde set og hørt nok, kunne han meddele at klubben nu har Danmarks højest graduerede sortbælte i Danmark med 6. Dan sortbælte.

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]