Den 17. november inviterer LOF Sorø og Sorø Bibliotek til en spændende aften i selskab med TV2-vært og forfatter Janni Pedersen. Arrangementet finder sted kl. 19.00-21.00 i Multisalen på Sorø Borgerskole.

Janni Pedersen har igennem de sidste 20 år været ansat som studievært og krimireporter på TV2. Privat danner hun par med tidligere journalist ved Politiken Kim Faber, og det har hun gjort de sidste 25 år.

Deres livsbane syntes at være lagt fast, men for et par år siden valgte de at lave et kursskifte. De tog springet og forfulgte drømmen om at skrive en krimi sammen.

Ægteparret Pedersen og Faber debuterede i 2019 som forfattere med krimien ”Vinterland”, der handler om opklaringen af et bombeangreb på et julemarked i det indre København, hvor 19 mennesker mister livet. Bogen blev en kanon-succes. Den høstede priser, anmelderne roste den til skyerne og læserne tog den til sig. Året efter kom efterfølgeren ”Satans Sommer” og med den er der lagt op til flere bøger i denne krimiserie om politikommissær Martin Junckersen og Signe Kristiansen.

Janni Pedersen vil fortælle om arbejdet med at skrive romanerne, hvordan hun og hendes mand har arbejdet med at opbygge troværdige karakterer og skabe et spændende plot.

Billetpris: 75 kr.
Billetter kan købes på LOF Sorøs hjemmeside eller på Sorø Biblioteks hjemmeside. Du kan selvfølgelig også komme ned på Sorø eller Dianalund bibliotek i betjent tid og købe en billet.

Pressefoto