Andreas Karlsen
Folketingskandidat i Ringsted-Sorø Kredsen
Det Konservative Folkeparti

Følg Andreas Karlsen på Facebook 

Lokalpatriot helt ind til benet
I starten af marts 2022 kunne Andreas Karlsen meddele, at han stiller op til folketinget for Det Konservative Folkeparti. Han er valgt af de to vælgerforeninger i Sorø og Ringsted, men kan findes på stemmesedlerne i hele Sjællands Storkreds.

Andreas Karlsen, der er uddannet finansøkonom, fortsætter som byrådsmedlem og gruppeformand i Ringsted Byråd, både før og efter det folketingsvalg, som skal finde sted senest den 4. juni 2023.

”Til gengæld vil mit fuldtidsarbejde i banken blive skiftet ud med folketingsarbejdet på Christiansborg, såfremt jeg skulle være så heldig at komme ind,” siger Andreas Karlsen.

Andreas er lokalpatriot helt ind til benet. Han brænder for det lokale erhvervsliv, som er forudsætningen for velfærden, via vækst, arbejdspladser og skatter til kommune og stat. Den konservative gruppe har som mål at Ringsted skal være i top 20 over landets mest erhvervsvenlige kommuner inden 2025.

Sænk skatten!
Familiernes velstand og frihed ligger ligeledes Andreas Karlsen meget på sinde. Han kæmper for at sænke skatten, så kommuneskatten kommer under landsgennemsnittet.

”Det er ikke rimeligt, at en familie i Ringsted Kommune har 5.000-10.000 kr. mindre om året, end hvis de boede i Køge Kommune,” siger han.

Og der er mange penge at hente til skattelettelser, hvis kommunen strammede op. Ringsted Kommune ville f.eks. årligt spare 10 millioner, hvis de var lige så gode til at få indvandrerkvinder i arbejde, som gennemsnittet af Danmarks kommuner er.

”Vi skal på ingen måde acceptere, at medarbejdere bliver truet eller chikaneret af ikke-vestlige mænd i et forsøg på at holde kvinderne i hjemmet, som vi desværre har set flere tilfælde af,” siger Andreas Karlsen.

Flere friskoler
Det Konservative folkeparti en en stor tilhænger af den danske friskoletradition og hylder de mennesker, der ønsker en anden tilgang til det at gå i skole end hvad Folkeskolen kan levere.

“Vi vil rigtig gerne være med til at investere i kommunens folkeskoler, det brænder vi for, særligt hvis vi kan få hævet det faglige niveau. Men vi gider simpelthen ikke høre på den udskamning af vores fri- og privatskoler, der både finder sted på borgen, men også lokalt”, siger Andreas Karlsen.

Pas på Danmark
I en tid, hvor krigen er kommet tæt på Europa, kan vi ikke længere tage vores frihed for givet.

”Jeg holder af vores danske traditioner, og jeg tror på, at vi lever i et helt unikt land, som vi skal passe godt på og værne om. Som politiker er jeg optaget af at gøre Danmark rigere og sikrere med en sund og stærk økonomi,” siger Andreas Karlsen, der som folketingsmedlem skal se på Danmark som en helhed.

Men han kommer fortsat til at brænde for sit lokalområde på Midtsjælland. Både Sorø og Ringsted har brug for en stærk lokal stemme på Christiansborg.

Kontakt Andreas Karlsen 

sølvpartner