Chorus Soranus 
v/ Troels Kappel, Formand
23 72 42 81
tvkappel@gmail.com

Koret øver om torsdagen i:
Festsalen på Sorø Akademi
Akademigrunden 8
4180 Sorø

Kontakt Chorus Soranus 

Følg Chorus Soranus på Facebook 

Sorø Klosterkirke. Foto: ABW

Værker af vellyd
Mozarts Requiem, Bachs Juleoratorium, Carl Nielsens Fynsk Forår og Händels Messias er blot nogle af de storslåede værker Chorus Soranus har opført gennem tiden med professionelt orkester og solister. Ofte på hjemmebane, i Sorø Klosterkirke eller i festsalen på Sorø Akademi, hvor koret også øver, men Chorus Soranus har rejst meget og givet koncerter i andre flotte kirkerum – senest i forbindelse med en International korfestival i Norditalien.

Korets repertoire omfatter gregoriansk sang, klassisk korlitteratur, danske sange og produktioner med symfonisk besætning.

Sorø Akademi. Foto: ABW

Vil du synge med?
Amatørkoret i Sorø, der blev stiftet af Knud Vad i 1967, består af ca. 45 sangere fra hele Sjælland under ledelse af Kristine Vad.

Koret optager nye medlemmer fra 15 årsalderen. Har du ambitioner om at blive optaget i koret, er du velkommen som gæst til en korprøve på akademiet, hvor der øves en gang om ugen. Hvis du bare vil lytte, behøver du ikke tilmelde dig, men hvis du gerne vil synge med, bedes du venligst melde din ankomst til formanden eller på mail jetteglavind48@gmail.com, så du kan få udleveret noder.

Kristine Vad. Pressefoto.

For at blive optaget i koret, skal du bestå en prøve hos dirigenten. Se i øvrigt hjemmesiden www.chorus-soranus.com

Om dirigenten
Kristine Maria Tommerup Vad (født 1982) er udddannet ved Det Kongelige Musikkonservatorium i København 2010. Kristine har en omfattende koncertvirksomhed som kordirigent og sanger. Hun underviser også soloelever og på kurser og masterclasses. Fra 2013 har Kristine været korkonsulent ved Folkekirkens Ungdomskor, hvor hun står for vejledning og udvikling af faglige tilbud til korledere, kor og korliv.

sølvpartner