sdfSorø DanseForening
Rolighed 8 A, 1.
4180 Sorø
Tlf. 26 24 25 32

Sjov og professionel danseundervisning
I Sorø DanseForening er det sjovt at danse, samtidig med at du får en grundig og korrekt gennemgang af dagens dansetrin. Undervisningen gives af de erfarne instruktører Ib og Inge-Merete Lindholm. De har begge lange karrierer som aktive sportsdansere med en finale i Latinamerikanske danse ved Europamesterskabet som højeste resultat. Derudover har de deltaget flere år på det danske landshold.

Sorø DanseForening, der startede i 1982 under navnet Sorø Amatør Sportsdanserforening, har i dag hold for nybegyndere og hold for de meget erfarne. Der undervises i dans på niveauerne: begyndere, lidt øvede, øvede, rutinerede og meget rutinerede. Foreningen tilbyder en række hold for voksne par og tilbyder også danseundervisning for børn og professionel undervisning til sportsdansere.

sdf2Pardans
Alle kan begynde til pardans hos Sorø DanseForening. Der er ingen grund til bekymring, selvom du måske ikke har danset før. Undervisningen starter med en gennemgang af de helt grundlæggende trin og bevægelser. Der bygges hele tiden ovenpå, og som begynder i pardans lærer du seks nye selskabsdanse i løbet af den første sæson. De første seks danse, du lærer, er vals, tango, quickstep, cha-cha-cha, jive og samba. Sidenhen lærer du wienervals, slowfox, paso doble og rumba.

Dans for børn og teenagere
Børn og teenagere kan også gå til dans i Sorø DanseForening. Det er muligt at starte, fra man fylder seks år. Børnene kan danse vals, tango, quickstep, cha-cha-cha, rumba, jive og line-dance. De kan også deltage i turneringer, hvis de har mod på det.

Teenagerne kan gå til begynderdans i swing, salsa, jive eller cha-cha-cha.
sdf3
Sportsdans på højt niveau
I tillæg til at tilbyde undervisning i selskabsdans for børn og voksne, leverer Sorø DanseForening undervisning i sportsdans. Denne disciplin er krævende, og der danses på et højt niveau. Her kommer instruktørernes store erfaring virkelig danserne til gode, da både Ib og Inge-Merete Lindholm har turneringsdans som speciale. De nuværende sportsdansere i foreningen opnår ofte gode resultater, når de deltager i turneringer.

Hvor og hvornår?
I efteråret 2015 har Sorø DanseForening fået nye lækre lokaler. Der danses i Lynge Forsamlingshus og i Sorø Kultur- og Fritidscenter. På foreningens hjemmeside kan du få et overblik over, hvor og hvornår de forskellige hold danser. Her kan du også finde priser og læse mere om vores
sølvpartner