Når du opholder dig mange timer i din bolig hver dag og hver nat, er det naturligvis vigtigt, at du føler dig godt tilpas i boligen og i alle dens rum. Velvære i boligen handler bl.a. om indretning og belysning, men det handler også om de ting, du ikke kan se.

Indeklimaet i din bolig har nemlig stor betydning for din dagligdag, og derfor er det vigtigt, at du tænker lidt over, om du mon får frisk luft nok i alle husets rum i løbet af både nat og dag. Det kan du gøre ved at lufte ud i boligen og holde vinduer åbne, når det er muligt. Denne metode er dog ikke hensigtsmæssig i store dele af året, hvor det simpelthen er for koldt til at holde vinduer åbne lang tid ad gangen.

Her vil ventilation bolig være din eneste mulighed for at sikre, at du får den nødvendige mængde af frisk luft til din bolig døgnet rundt hele året. Derfor er ventilation til din bolig en god investering for alle, der gerne vil sikret et sundt og godt indeklima i boligen året rundt.

Derfor er et godt indeklima vigtig

Dit indeklima er den luft, du indånder store dele af dagen og natten i hjemmet. Derfor er det vigtigt, at denne luft er frisk og sund, da det modsatte potentielt kan skade dit helbred.

Det er velkendt, at et usundt indeklima kan lede til hovedpine, hoste, allergi og generelt træthed, hvilket opstår som konsekvens af manglen på frisk luft.

Det dårlige indeklima kan også have en negativ effekt på din nattesøvn og din koncentrationsevne derhjemme, og det giver derfor rigtig god mening at tænke lidt over, hvordan du får frisk luft ind i boligen, hvis du gerne vil give dig selv og din familie de bedste betingelser for et godt liv, når I er samlet derhjemme.

Indeklimaet i din bolig har stor betydning for din dagligdag. Får du frisk luft nok i alle husets rum? Pr-foto