Fredag 10. december 2015 åbnede Røde Kors’ møbelbutik på Industrivej i Sorø og kan hermed i år fejre seks års fødselsdag. Det markerer de torsdag, fredag og lørdag i denne uge med et lille udsalg, hvor de giver rabat på 25 % på alle varer. Også varerne på lageret og dem på julehylderne.

Røde Kors Sorø betragter butikken som en stor succes, der hvert år yder et godt tilskud til at løse sociale opgaver både her i Sorø kommune, på landsplan og internationalt.

Det gør de naturligvis ikke uden en solid og uegennyttig indsats af de mange frivillige samt stor velvillighed blandt indbyggerne i især Sorø Kommune, som gennem årene har haft Røde Kors i tankerne med mange og gode donationer. Det har betydet, at butikken til stadighed har et varieret udvalg af gode møbler og boligudstyr.

Ca. 50 frivillige er tilknyttet butikken og står for den daglige drift, som også omfatter sortering og klargøring af varerne og ikke mindst et omfattende arbejde med at sortere og rubricere de mange gode bøger, som butikken også fører.

I baghovedet på alle frivillige ligger, at hvert et salg – stort som lille – kommer andre med behov til gode, så ikke mindst derfor håber Røde Kors, at mange vil lægge vejen forbi butikken til fødselsdagsudsalg.

Foto: ABW