Yoga 2A.1.
Sorø station – indgang fra perron 1
Stationspladsen 2A.1.
4180 Sorø

Find Yoga 2A.1. på instagram og facebook

Stations-YOGA med udsigt
Blid yoga. Styrkende yoga. Gravidyoga. Efterfødselsyoga. Børneyoga. Der er yoga af stort set alle slags i Ditte Buur Bækgaards nye studie Yoga 2A.1. Studiet ligger på Sorø Station. På første sal i stationsbygningen med indgang fra spor 1.

Studiet har først sin officielle åbningsfest 1. februar 2020, men allerede inden er yogaklasserne i fuld gang. For Ditte og de andre undervisere har taget forskud på glæderne.

”Senere kommer der flere undervisere til. Det hele er meget spændende. Jeg har selv undervist i Sorø i to år, seks forskellige steder. Men min drøm har hele tiden været at kunne samle tingene. Og så dukkede de her lokaler op,” fortæller Ditte og slår ud med armene mod studiet, som er lækkert indrettet i en stor, gammel lejlighed med smukke vinduer og grønne planter i karmene.

Som at komme hjem
Om sit nye studie siger Ditte: ”Jeg tror, at her engang boede en ansat ved banen. Her er helt perfekt og hjemligt. At dyrke yoga her, er ligesom at komme hjem,” mener Ditte.

”Beliggenheden er fantastisk og central. Med tog lige uden for døren. Jeg håber, at det kan være med til at lokke folk fra oplandet hertil. Og for mig er det også fantastisk at være en del af det spirende liv på stationen,” siger Ditte, der også har en hobbywebshop med økologisk børnetøj i sjove farver.

Her er der ro
Yoga 2A.1. har måtter, pøller, blokke og tæpper m.v. som du er velkommen til at låne. 

Her finder du ro. Måske er der musik til dit yogahold – måske er der bare stilhed.
Ind imellem kører et tog forbi på perronen. Omgivelserne indbyder til en kærkommen pause fra det hektiske liv uden for.

Du kan dyrke yoga hos Yoga2A.1 for at slappe af, for at blive nærværende og for at finde styrke. Eller bare for sjov.

Kontakt Yoga 2A. 1.

 

sølvpartner

 

Del på sociale medier