Yoga 2A.1.
Sorø station – indgang fra perron 1
Stationspladsen 2A.1.
4180 Sorø

Find Yoga 2A.1. på instagram og facebook

Stations-YOGA med udsigt
Blid yoga. Styrkende yoga. Gravidyoga. Efterfødselsyoga. Børneyoga. Der er yoga af stort set alle slags i Ditte Buur Bækgaards studie Yoga 2A.1 på Sorø Station. Studiet finder du på første sal i stationsbygningen med indgang fra spor 1.

Studiet åbnede i februar 2020, men allerede inden var yogaklasserne i fuld gang. For Ditte og de andre undervisere har stor erfaring med yogaundervisning.

”Jeg har selv undervist i Sorø seks forskellige steder. Men min drøm har hele tiden været at kunne samle tingene. Og så dukkede de her lokaler op,” fortæller Ditte og slår ud med armene mod studiet, som er lækkert indrettet i en stor, gammel lejlighed med smukke vinduer og grønne planter i karmene.

Som at komme hjem
Om de unikke lokaler på stationen siger Ditte: ”Jeg tror, at her engang boede en ansat ved banen. Her er helt perfekt og hjemligt. At dyrke yoga her, er ligesom at komme hjem,” mener hun.

”Beliggenheden er fantastisk og central. Med tog lige uden for døren. Jeg håber, at det kan være med til at lokke folk fra oplandet hertil. Og for mig er det også fantastisk at være en del af det spirende liv på stationen,” siger Ditte.

Her er der ro
Yoga 2A.1. har måtter, pøller, blokke og tæpper m.v. som du er velkommen til at låne.

Her finder du ro. Måske er der musik til dit yogahold – måske er der bare stilhed.

Ind imellem kører et tog forbi på perronen. Omgivelserne indbyder til en kærkommen pause fra det hektiske liv uden for.

Du kan dyrke yoga hos Yoga2A.1 for at slappe af, for at blive nærværende og for at finde styrke. Eller bare for sjov.

Kontakt Yoga 2A. 1.

 

 

sølvpartner