Virksomhedsfyssen
V/ Dennis Greis Lydom
25 30 28 38
info@virksomhedsfyssen.dk

Virksomhedsfyssen på Facebook

Hjerterum, sang og solid faglighed

“You load sixteen tons, what do you get. Another day older and deeper in debt”, synger Johnny Cash i sangen, der skriver sin historie tilbage til 1946. Dennis Lydom har et indgående kendskab til Cash, som frontfigur i Johnny Horsepower, det danske band der kommer tættest på en koncert med ‘The Man in Black’. Mange kender bandet fra scener i Sorø og omegn, men hvad du måske ikke ved er, at Dennis Lydom har et ‘day job’ som fysioterapeut med speciale i ergonomi.

På de sociale medier kan du bl.a. læse denne kommentar til Dennis’ dagligdag: “Herfra, skal lyde en varm anbefaling!! Her er der tale om gode fintfølende fingre og håndfaste hænder, sat sammen med hjerterum og en solid faglighed der skaber en næsten musikalsk oplevelse, som virker”, skriver Jannis Flindt Eleftheriou.

Hjælp til arbejdspladser
Fra Virksomhedsfyssens hjemsted på Midtsjælland kører Dennis Lydom ud til arbejdspladser i hele landet. De får rådgivning og undervisning – i grupper og på individuel basis – som medvirker til at skabe vækst for virksomheden samt kvalitet og trivsel i arbejdsmiljøet for medarbejderne. Virksomhedsfyssen tilbyder ligeledes foredrag om ergonomi. “Som virksomhed med mange ansatte kan man med fordel kombinere et ergonomi-foredrag med efterfølgende individuel ergonomikonsultation til de medarbejdere som ønsker en personlig gennemgang af deres arbejdsplads”, fortæller Dennis Lydom.

Lidelse bag skærmen
Meget har heldigvis ændret sig siden Sixteen Tons blev skrevet og sunget første gang – eller vores egen Jeppe Aakjærs tragiske vise om Jens Vejmand. Vi bliver ikke længere så grotesk nedslidte som gamle dages kulminearbejdere og brolæggere, men alt er ikke guld og grønne skove. Det stillesiddende arbejde ved skærmen, som er manges hverdag i dagens Danmark, har sine egne indbyggede problemer.

Forebyg problemerne
Arbejdsmiljøeksperter estimerer, at knap en tredjedel af de rundt regnet tre millioner mennesker på det danske arbejdsmarked døjer med en eller anden form for ondt i ryggen, og det giver således god mening til stadighed at fokusere på ergonomi. Denne tværfaglige disciplin kombinerer medicinsk, psykologisk og teknisk teori, viden og erfaring til at forebygge skader forårsaget af selve arbejdet eller arbejdsmiljøet.

Dennis Lydom har 10 års erfaring i ergonomi. ”Jeg har som fysioterapeut fundet min faglige passion i formidling af ergonomi. Det er mit ønske at min store viden indenfor dette område kommer medarbejderen til gavn. Efter at have behandlet et væld af arbejdsrelaterede skader kan jeg se et voksende behov for at forebygge”, fortæller Dennis Lydom.

Kontakt Virksomhedsfyssen for et uforpligtende tilbud.

Sølvpartner