Tømrerfirmaet Gohn ApS
Gyrstingevej 95
4100 Ringsted
26846754
henrikgohn@outlook.dk

Følg Tømrerfirmaet Gohn ApS på LinkedIN

Perfekt arbejde og bæredygtig isolering
Tømrerfirmaet Gohn er et erfarent tømrerfirma mellem Sorø og Ringsted, som udfører alle slags tømreropgaver i begge byer. Firmaet startede i 2007 under ledelse af tømrermester Henrik Gohn, som har Jeanette Gohn ved sin side. Jeanette, der er ejendomsmægler, styrer samtidig Perfect Work, der tilbyder juridisk rådgivning omkring fast ejendom. Begge firmaers værdier er baseret på kundernes behov og er dedikeret til at imødekomme disse behov og aflevere et fejlfrit og perfekt stykke arbejde.

Henrik Gohn og hans dygtige medarbejdere kan klare alt lige fra småreparationer til nybyggeri. Har du brug for at få reduceret din varmeregning, kan Tømrerfirmaet Gohn eksempelvis være behjælpelig med efterisolering eller loftsisolering, ligesom også udskiftning af døre og vinduer kan gøre underværker i en tid med stigende energipriser.

Tømrerfirmaet Gohn er certificeret Woodfiber partner, så når du beslutter dig for at få isoleret dit hus, er det med klimavenlig træfiberisolering. De indblæser træfiberisolering i åbne og lukkede konstruktioner. Tømrerfirmaet fokuserer generelt på bæredygtighed og byggeri i træ.

Tilfredse kunder
Med sine mange års erfaring har Tømrerfirmaet Gohn med tiden opdyrket mange tilfredse kunder i og omkring Sorø.

Blandt kunderne er både boligejere og virksomheder, og blandt opgaverne er alt fra renovering til nybyggeri. Firmaet har således erfaring med alle typer af bygninger og rum.

Har du fundet et nyt køkken, kan Tømrerfirmaet Gohn sætte det op. Måske kan du nøjes med at skifte låger, skuffer og bordpladen og genbruge resten?

Bedre rumfordeling
Skal der mere drastiske ændringer i dit hjem, kan Tømrerfirmaet Gohn hjælpe med at etablere nye skillevægge eller nedbryde eksisterende vægge. En ny rumfordeling kan være nødvendigt ved familieforøgelser. Det er praktisk at hvert barn har deres eget værelser, og en skillevæg kan således gøre boligen meget mere anvendelig.

Er børnene flyttet hjemmefra, kan det omvendt være en god idé at rive nogle vægge ned. Mange af de ældre huse i Sorø er indrettet med små mørke rum. Ved at bryde nogle vægge ned, får man ofte mere funktionelle rum med et smukt lysindfald og en bedre udsigt.

Funktionelle og æstetiske haverum
Har du brug for at få renoveret en gammel træterrasse eller lagt en ny, kan du også få et godt tilbud fra Tømrerfirmaet Gohn.

De opfører også udhuse som carporte, skure osv. samt plankeværker, stakitter, havelåger mv. af træ.
Skal du have bygget et gyngestativ eller en pergola, kan du også få hjælp til det.

Du er altid velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet Gohn for et uforpligtende tilbud.

sølvpartner