Tandlæge Lee
Vedelsgade 7a
4180 Sorø
57 88 77 55
kristian@tandlaegelee.dk

Dygtighed og rolighed
’En rigtig dygtig, tålmodig og seriøs tandlæge, som samtidig ikke er voldsomt dyr i forhold til andre.’ Sådan kan man sammenfatte Tandlæge Lees omdømme baseret på kommentarer på de sociale medier.

Tandlægeklinikken midt i Sorø har store lyse lokale med højt til loftet i en charmerende herskabsvilla. Kombinationen af topmoderne indretning i en fin gammel bygning, oprindeligt anvendt til beboelse, giver en hyggelig stemning. Her ydes næsten alle former for tandbehandling for egne patienter og patienter henvist fra kolleger.

Klinikken åbnede i 2011 omkring et fasttømret hold af erfarne medarbejdere, der løbende holder sig fagligt opdaterede med videnskabelig litteratur og efteruddannelse. Der er god tid til den enkelte patient, som er sikret en topprofessionel behandling i et arbejdsmiljø der udstråler ro og tryghed.

Nem adgang til klinikken
Beliggenheden i Vedelsgade betyder ikke bare fine arkitektoniske omgivelser i en af Danmarks hyggeligste købstæder. Den er også ensbetydende med gode parkeringsmuligheder foran klinikken og fornuftige forbindelser til bus og tog. Der er endvidere nem adgang for kørestolsbrugere.

Har du et akut behov for tandlægehjælp, kan du til hver en tid kontakte klinikken i åbningstiden. Tandlægerne i Sorø bestræber sig på at hjælpe patienter med akutte behov samme dag.

Behandlinger og priser
Alle klinikkens kirurgiske behandlinger sker under fuld sterilitet og varetages af kompetent kirurgisk uddannet personale. ”Endvidere giver vi gerne råd og vejledning mht. den protetiske del af implantatbehandlingen. Vi benytter Straumann og Astra implantater afhængig af den enkelte behandling”, skriver klinikken på sin hjemmeside til kolleger, der ønsker at henvise patienter til specialbehandling. Og videre, vedr. priser: ”Alle priser er afhængige af den enkelte patient, idet der ved større behandlinger gives rabat. Alle implantatbehandlinger er inklusiv bedøvelser, røntgen og diverse kontroller”. Du kan få et overblik over klinikkens priser her.

Kontakt Tandlæge Lee 

sølvpartner