Wellness House
Hovedgaden 79
4295 Stenlille
Tlf. 71 31 79 48

Wellness House på Facebook.

Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 10 – 18

Bliv fri for hverdagens spændinger
Massage er en behandlingsform som kan fungere både som forebyggelse og behandling af forskellige fysiologiske problemer – og som en hjælp til at få en mindre stresset hverdag, hvor du kommer i bedre kontakt med dig selv og din krop.

Uanset om du ønsker smertelindring eller bare en afslappende wellness-oplevelse, vil du i det nyindrettede Wellness House i Stenlille kunne finde den massage, der passer til lige netop dig.

Få lindret dine smerter
I Wellness House bliver du mødt af Anan Sutthi, som med en empatisk professionalisme kan løsne op for og lindre selv de mest vedholdende spændinger og ømme muskler.

Prøv fx den dybdegående thaimassage, der består af en blanding af yogastræk, akupressur, ledrotation og muskelmassage. Massagen arbejder dybt ned i muskulaturen, hvilket udover at være afstressende også vil efterlade dig med en skøn følelse af, at dine muskler, sener og led endelig er løsnet op og kan slappe af.

Til behandling af smerter og fysiologiske problemer tilbyder Wellness House også sportmassage, rygmassage og en helende fysiologisk massage. Hun tilbyder også terapeutisk massage, en mere helhedsorienteret massageform, hvor både kropslige og psykiske problemer søges afhjulpet på samme tid.

Anan Sutthis uddannelse fra det anerkendte The Wat Po Thai Traditionel Medical and Massage School i Bangkok er din garanti for, at du er i helt trygge hænder.

Tid til at forkæle dig selv
Hvis du rigtig vil forkæle dig selv og blot ønsker en dejligt afslappende wellness-oplevelse, så prøv Wellness House’ urtemassage eller aromamassage.

Urtemassage er en gammel massageform, hvor man udnytter virkningen fra forskellige urter. En urtebold bliver opvarmet, hvorefter du vil blive masseret med den varme bold.

Under en aromamassage bliver du masseret med æteriske olier fra forskellige blomster samt urter.

Du har også mulighed for at forkæle dine ømme fødder med en fodmassage eller slippe spændingerne i ansigtet med en ansigtsmassage. Du læse mere om de forskellige former for massage her.

Varme anbefalinger
Wellness House’ facebookside bliver Anan Sutthi og hendes behandlinger omtalt i varme toner. Her bruges vendinger som “superdygtig”, “supergod massage”, “altid sød og venlig” og “den bedste investering, jeg kan gøre i mig selv og mit velvære”.

Hvis du selv ønsker en massage hos vores sølvpartner, Wellness House, så kan Anan Sutthi kontaktes på tlf. 71 31 79 48.

Del på sociale medier