CarstenSorø/Slagelse Tømrer Entreprise ApS
v/ Carsten Nøhr Andersen
Skælskørvej 24
4180 Sorø
28 34 43 81

Nybygning og ombygning
Sorø/Slagelse Tømrer Entreprise varetager din tømrerentreprise i Sorø og omegn fra idé til indflytning.

Mange bruger mange timer på selv at være tovholder på et byggeprojekt, uden at de opnår den optimale løsning. Nogle gange bliver projektet dyrere end beregnet, ligesom der nemt kan opstå fejl og mangler. Sorø/Slagelse Tømrer Entreprise tager den byrdefulde byggestyring på skuldrene fra start til slut. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at vælge design og materialer i den indledende fase.

45 års jubilæum
Tømrermester Carsten Nøhr Andersen har mange års erfaring og sætter en stor ære i at løse lokale opgaver.

I 2016 fejrer virksomheden sit 5 års jubilæum, og samme år fylder indehaveren 30 år. Det er samtidig 10 år siden, Carsten fik sit Svende-Brev, og dermed samlet 45 år, der skal fejres i Sorø.

Små og store opgaver
Sorø/Slagelse Tømrer Entreprise varetager alle traditionelle tømreropgaver, tagarbejde, vinduer, køkkenopsætning, træterrasser, trægulve, trædrivhuse mv. Skal du bruge et unikt legehus eller legeredskaber til børnehaven eller din egen have, har Carsten kompetencen.

byggeriNår man som bygherre skal bygge til eller renovere den eksisterende bolig, er en tømrerentreprise den bedste løsning. Her får du som bygherre en totaloversigt og -pris på arbejdet. Sorø/Slagelse Tømrer Entreprise udfører mange opgaver, som altid starter med et møde, hvor alle ønsker og detaljer gennemgås. Derefter udfærdiger Carsten Nøhr Andersen et tilbud på opgaven ud fra det aftalte.

Udgangspunkt i Sorø
Fra domicilet i Sorø varetager Sorø/Slagelse Tømrer Entreprise byggeriopgaver på hele Sjælland. Med mange års erfaring i faget klarer firmaet selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. Du får en fordelagtig pris og markedets bedste materialer. Carsten Nøhr Andersen sætter en ære i at overholde alle tidsplaner og føre en god og konstruktiv dialog med dig som bygherre. Han er byggestyrende og sørger for at koordinere alle partnere, så tidsplanen overholdes.

Søger du et pålideligt og kvalitetsbevidst firma til at udføre din tømrerentreprise i Sorø, så kontakt Sorø/Slagelse Tømrer Entreprise. Ingen opgave er for stor og ingen for lille.

sølvpartner

Del på sociale medier