skorstensfejer børge petersen 1Skorstensfejer Børge Petersen
Fulbyvej 4H
4180 Sorø
Tlf. 57 84 47 47 (kl. 07.30-14.00)
Døgnservice: 30 65 11 75
soroekommune@skorstensfejeren.dk

Lokal skorstensfejer med 25 års erfaring
Har du brug for gode råd til, hvordan du fyrer fornuftigt, eller står du med et spørgsmål vedrørende din skorsten, så kan Skorstensfejer Børge Petersen hjælpe dig.

Med de erfarne medarbejdere, som alle er uddannet efter de nyeste teknikker i faget, kommer firmaet ud og udfører skorstensfejning med mere i hele Sorø Kommune.

Firmaet favner bredt. Skorstensfejer Børge Petersen udbyder en lang række ydelser, der spænder fra skorstensrensning til energimåling, fuglesikring og tagrenderensning. I det daglige servicerer firmaet både private husstande, små og store virksomheder samt varmecentraler.

skorstensfejer børge petersen 7Kvalitet og god service
De kompetente medarbejdere har givet firmaet et godt ry i lokalområdet. Skorstensfejer Børge Petersen lægger stor vægt på, at alle kunder oplever en god service, og du har bl.a. mulighed for at booke en tid fra time til time eller fra dag til dag.

Det, at overholde aftaler vedrørende tid, sted og pris, er en topprioritet for firmaet. Skorstensfejer Børge Petersen er medlem af Skorstensfejerlauget, hvilket er endnu et pejlemærke om, at al arbejde bliver udført i højeste kvalitet. Skorstensfejerlauget har et kvalitetssystem, som Skorstensfejer Børge Petersen grundet sit medlemskab er underlagt, hvilket betyder, at alle regler og krav med garanti overholdes.

Moderne skorstensfejervirksomhed med gamle dyder
Skorstensfejer Børge Petersen er en moderne skorstensfejervirksomhed, hvor alle medarbejdere er opdateret med den nyeste teknologi og altid stræber efter at være på forkant med udviklingen af produkter og metoder.

skorstensfejer børge petersen 5Samtidig lægger virksomheden vægt på de gamle dyder om kundeservice og kvalitetsbevidst arbejde.

”Når du har tid, er vi på pletten”
Om det er et besøg af en effektiv skorstensfejer eller blot et god råd, som du har brug for, kan Skorstensfejer Børge Petersen hjælpe.

Medarbejderne er klar til at komme forbi dig, der hvor du har brug for det, og på det tidspunkt, hvor det passer dig. Skulle du få akut brug for en skorstensfejer udenfor dagtimerne, tilbyder Skorstensfejer Børge Petersen døgnservice.

hjemmesiden kan du læse mere om de mange arbejdsopgaver, som den lokale skorstensfejer tilbyder. Her kan du også læse gode råd om, hvordan du fyrer fornuftigt.

 

skorstensfejer børge petersen 13 skorstensfejer børge petersen 11 skorstensfejer børge petersen 8


sølvpartner

Del på sociale medier