Sara Telte ApS
46 32 37 54
info@saratelte.dk

Følg Sara Telte på Facebook 
Følg Sara Telte på LinkedIn 
Følg Sara Telte på YouTube 

Teltudlejning til Sorø
Det er mange muligheder for teltudlejning i dag, fra den spinkle pavillon, der kræver vindstille vejr, til det store solide partytelt, der kan rumme en hel balsal og ikke blæser omkuld. Teltudlejning giver dig som vært mulighed for at holde din fest midt i Sorøs skønne natur og supplere med andre udendørs aktiviteter for en uforglemmelig fest.

Sara Telte leverer telte af alle typer til erhvervskunder og private kunder i Sorø.

Sara Teltes historie
Som så mange andre succesrige virksomheder opstod Sara Telte ved en tilfældighed. Indehaver Sara Turac begyndte i 1994 at importere tøj og sælge det videre på kræmmermarkeder. I starten brugte han pavilloner for at beskytte tøjet mod vejr og vind. Pavillonerne var ikke så effektive, fordi de ikke var særlig holdbare, og i 1995 byggede Sara Turac derfor sit første telt. Det effektive telt fik ros fra samarbejdspartnere, som spurgte om ikke han kunne bygge sådan et telt til dem. Efterspørgslen steg, så Sara ikke kunne nå det hele selv.

Han fik et firma til at producere presenninger, og da det firma heller ikke kunne følge med efterspørgslen fik Sara Telte en ny leverandør af presenninger.
Året 2007 blev et skelsår for teltudlejningsvirksomheden. Da besluttede Sara Telte at producere egne presenninger og de har været selvforsynende lige siden. Det har givet Sara Telte en større leveringssikkerhed, en højere kvalitet og bedre priser at være uafhængige af underleverandører.

I dag har Sara Telte flere forskellige afdelinger – smedeværksted, presenningsværksted, serviceværkested, vaskehal og lager på Midtsjælland, hvorfra teltene leveres til Sorø og resten af Danmark.

Standard og skræddersyet
Det store udvalg af telte gør at du kan finde lige den type du har brug for. Sara Telte leverer de veltestede og billige standardløsninger, ligesom du kan få en skræddersyet løsning til netop din helt specielle begivenhed. Sara Telte leverer løsningen med en vejledning til opsætning, og de kan selvfølgelig også sætte det hele op for dig for – hurtigt og effektivt – for en beskeden merbetaling. Ligesom de kan tage det ned og pakke sammen, når begivenheden er veloverstået.

Kontakt Sara Telte for et uforpligtende tilbud.

sølvpartner