Pølsebrødet ApS
V/ Henrik Hansen
40426069
info@polsebrodet.dk

Følg Pølsebrødet på Facebook 

Et retroeventyr af en pølsevogn

“Super lækker bøfsandwich vi fik i Stenlille, god saftig bøf og hurtig betjening.” Sådan skriver en af kunderne hos Pølsebrødet, en virksomhed hvor du kan leje en ikke helt almindelig pølsevogn til din næste event; en pølsevogn, man ligger mærke til. Pølsebrødets pølsevogne er restaurerede gamle biler, som er ombygget til pølsevogne, der er lige en tand smukkere og mere festlige at se på end de gængse partypølsevogne.

For Henrik Hansen startede det hele med en sjov ide om at bygge et gammelt folkevognsrugbrød om til en pølsevogn. Vognen blev stillet op på Roskilde Havn, og her blev folk straks draget mod den i en sådan fart, at der blev meldt udsolgt indenfor en halv time. Herefter er Pølsebrødet ugentligt vendt tilbage til Roskilde Havn og en skare af trofaste stamkunder. Flere pølsevogne er kommet til, og disse opstilles blandt andet i nærheden af dagligvarebutikker i Sorø og omegn, når ikke de lejes ud til private fester, firmaarrangementer, festivaler mm.

Se Pølsebrødets hjemmeside for at finde en pølsevogn i nærheden af dig, eller afsøge hvilke pølsevogne du kan leje og hvilken menu, der følger med.

Pølsevogn til hverdag og pølsevogn til fest

Der er noget folkeligt over pølsevogne. Den formelle facade efterlades, når man står side om side og venter, og der opstår nemt gode samtaler i en pølsevogn. Er pølsevognen samtidigt en smuk veteranbil højner det følelsen af at deltage i noget særligt og noget festligt, ligesom Pølsebrødets venlige servering bidrager til den gode stemning.

Men pølsevogne er ikke det eneste, du kan finde hos Pølsebrødet. Der er også den gamle brandbil, der nu er en fadølsbar og andre spændende biler med hver sin menu, der kan bestå af både pølsemenuer og bøfsandwiches.

Den der særlige stemning

Pølsevognen har været med os længe; nærmere bestemt kom den til Danmark for ca. 100 år siden. Fra starten af var pølsevognen en hvidmalet trækvogn, hvorfra der blev serveret varme pølser. Siden blev pølsevognene motordrevne eller lavet som påhængsvogne. Pølsevogne havde deres storhedstid i Danmark fra 1950-1970, hvorefter de fik skarp konkurrence fra fastfood-restauranterne.

Pølsevognene lever stadig, og med Pølsebrødets restaurerede veteranbiler tilføjer du en helt særlig nostalgisk stemning til din fest. Med Pølsebrødets pølsevogne er der dømt hygge, lækker mad og god stemning.

Foto: Pølsebrødet

sølvpartner