PerfectWork
V/ Jeanette Holst Gohn
Gyrstingevej 95
4100 Ringsted
21 48 88 29
perfectwork@hotmail.dk

Din guide gennem jura-junglen
Der er mange faldgruber når man skal købe eller sælge en ejendom. Uanset hvilken side af bordet du sidder på, har du altid behov for en erfaren og dygtig rådgiver til at hjælpe dig godt igennem alle de juridiske spidsfindigheder. Det gælder ikke mindst i forbindelse med skilsmisser og anden bodeling.

Jeanette Holst Gohn tilbyder at være din juridiske guide, når du skal købe eller sælge fast ejendom.

Hos Perfect Work beliggende mellem Sorø og Ringsted kan du ydermere får hjælp i forbindelse med udlejning og udarbejdelse af lejekontrakter, inkl. obligatoriske ind og fraflytningsrapporter.

Er I to ugifte personer, der ejer fast ejendom sammen er det vigtigt at have en samejeoverenskomst.

Jeanette Holst Gohns ekspertise omfatter også rådgivning i forbindelse med overdragelse ved gave samt administration af udlejningsejendomme. PerfectWork sørger for lejeindkrævning, evt. rykkere og nødvendig sagsbehandling, vand og varme regnskab, bogføring, genudlejning mm.

Tvangsauktioner
PerfectWork kan hjælpe dig med køb af ejendom på tvangsauktion (og Jeanette Holst Gohn møder gerne med op på auktionen).

”I 2012 startede jeg et samarbejde med en ejedomsinvestor, hvor jeg til dagligt beskæftiger mig med køb af boligejendomme på tvangsauktion og berigtigelsen af alt hvad der er i sådan en handel samt videresalg af disse indkøbte ejendomme,” fortæller Jeanette.

Med sine mange års erfaring yder Jeanette Holst Gohn top professionel ekspertise i alt arbejde indenfor juridisk rådgivning og berigtigelse af fast ejendom – ’perfect work’ kort sagt. Hun er medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation og forsikret igennem deres ansvars/garantiordning. Hun er registreret elitemægler, hvilket betyder hun i hele sin ejertid har haft orden i tingene og aldrig har haft en eneste klagesag.

Kendskab til branchen hele vejen rundt
På cv’et kan Jeanette Holst Gohn skrive Uddannet Bankassistent, Statsaut. Ejendomsmægler, Vurderingskonsulent for BRF Kredit og Totalkredit, Advokatsekretær HU samt Juridisk assistent. Således har hun kendskab til branchen hele vejen rundt

”Jeg har arbejdet med fast ejendom, køb/salg belåning mv. siden 1998 og jeg uddanner mig løbende og er fuldstændig opdateret med den nyeste lovgivning indenfor området,” fortæller Jeanette Holst Gohn.

I 2005-2010 ejede og ledede Jeanette sin egen ejendomsmæglerforretning og i 2011 arbejdede hun i Nordea på deres hovedkontor for byggeri og kontrollerede byggesager.

Uanset hvilken vinkel du søger hjælp til, sætter Perfect Work en ære i at levere et  perfekt stykke arbejde.


sølvpartner