julestemning hos MOKALA julen 2015MOKALA Indretning

Tlf. 53 31 33 11
mokalaindretning@gmail.com

Indretning med personlighed
Trænger dit hjem til en kærlig hånd med indretningen, eller driller det ene hjørne i huset eller lejligheden, som du ikke helt ved hvad du skal bruge til? MOKALA Indretning kan hjælpe dig. Mette Skjoldan er indretningskonsulent og ejer af MOKALA, og har bygget sit firma op om ideen om at skabe magi i hverdagen.

Mette Skjoldan
Mette Skjoldan

I forbindelse med en indretningsopgave tages der hensyn til den enkeltes ønsker, behov og budget. Så synes du egentlig at du har godt styr på det med indretningen selv, og du bare mangler det sidste pift, eller den røde tråd i hjemmet, finder du en god sparringspartner i Mette Skjoldan. Udover vejledning kan Mette tage med ud og købe ind til boligen med dig, så det er det helt rigtige du får med hjem – det bliver tilpasset helt efter dine behov.

Firmaindretning
MOKALA Indretning tilbyder indretning til din virksomhed, stor som lille. Måske mangler I værktøjskassen til at give jeres virksomhed det helt rigtige look, som afspejler netop jeres image. Også her bliver forløbet skræddersyet efter jeres ønsker. Mokala har fokus på arbejdsmiljøet og sikkerheden i hele ideudviklingen.

Til firmaer og kontorer tilbyder MOKALA indretning at udarbejde den lovpligtige APV, og derudfra tilrettelægge og udføre indretningsplaner. Det er ikke obligatorisk, at får foretaget APV-planer i.f.m. tilbud om indretning og ombygning. Men det er en god mulighed for at få hanket op i et område, med støtte af en erfaren person med fagkendskab.

Fordelene ved en indretningskonsulent
En indretningskonsulent kan hjælpe dig med mange alsidige opgaver både privat og på din arbejdsplads. Står du f.eks. som mange andre og har svært ved at få solgt din bolig? Så er det her en indretningskonsulent kan hjælpe dig. Eller måske har du brug for at skabe sammenhæng mellem hus og have, så det hele går op i en højere enhed. Dette er også noget du kan få hjælp til hos MOKALA.
DSC_0428
Foredrag
Udover at give gode råd og vejledning til en konkret indretningsopgave, tilbyder Mette Skjoldan foredrag, både til private og virksomheder. Foredragene rummer generelt brugbare tips og tricks til indretning. Foredragene er typisk af halvanden times varighed, hvoraf der også er plads til spørgsmål, hvis du har noget helt konkret på hjertet.

Gaven der bringer glæde
Står du og mangler den helt perfekte julegave, fødselsdagsgave, bryllupsgave eller noget helt fjerde? Hvorfor så ikke give et gavekort til vores sølvpartner, MOKALA Indretning, og på den måde være med til at skabe magi i hverdagen, for en du holder af?

Foto gavekort og visitkort jul 2015

 

Del på sociale medier