ML Bilpleje 
Juliesmindevej 9
4180 Sorø
60 22 95 49
michael@ml-bilpleje.dk

Følg ML Bilpleje på Facebook 

Når firmavognen eller familiebilen skal have en kærlig hånd
Alt for mange bilejere lader der gå alt for lang tid imellem, at bilen får den grundige pleje. Det er ærgerligt, for det er skønt at køre en tur i en bil, der er nyvasket, støvsuget og poleret. Vi kører en tur til Juliesmindevej hvor Michael Lund driver ML Bilpleje.

“Kundetilfredsheden er afgørende for alt det arbejde, vi udfører”, fortæller Michael. Kunderne afleverer et af deres kæreste ejer til ML Bilpleje, og det er derfor vigtigt for ham, at de kan have fuld tillid til, at når de afhenter den, så er alt som aftalt. Det er Michaels sikkerhed for, at de kommer tilbage en anden gang. Og det gør kunderne hos ML Bilpleje, som også virksomhedens mange gode anmeldelser på Facebook vidner om.

Få din bil hentet
Du kan køre til Juliesmindevej og få plejet din bil. Men Michael henter også gerne din bil indenfor Sorø Kommunes grænser. Og så er det underordnet, om det er på din privatadresse eller på dit arbejde. Det giver en god fleksibilitet i en travl hverdag, at du har den frihed, som Michael har oplevet, at flere kunder efterspørger.

Især om vinteren er det vigtigt at bilen er beskyttet mod det hårde vejr. Frost, sne og slud er ensbetydende med salt på vejen, og det slider hårdt på bilens lakering. Hos ML Bilpleje kan din bil ikke alene blive grundigt bilen renset for salt, men også efterfølgende lakforseglet.

Har du og din bil specielle ønsker og behov, vil opgaven blive strikket sammen på den måde, som I finder ud af sammen, når du ringer, skriver eller kører til ML Bilpleje.

Gavekort til pleje
Du kan købe et gavekort til en omgang professionel bilpleje – et oplagt gaveidé til manden, der har alt og som gerne vi handle lokalt. Der er også mulighed for at købe kvalitetsprodukterne fra Sonax, så man selv kan klare det ugentlige vedligehold.

Ring gerne på tlf 60 22 95 49 eller skriv på michael@ml-bilpleje.dk.

Kunderne siger
”Fik ordnet min Golf 7 hos Michael, og jeg er mere end tilfreds med resultatet! Den står knivskarpt og jeg vil helt sikkert benytte Michael igen en anden gang” – Maria

”Pænt og gennemført resultat. Fik mere end jeg forventede. Der bliver helt klart lagt en portion stolthed i et godt resultat” – Kåre

”Michael, 1000 tak for hjælpen i sidste uge. Kæmpe anbefaling herfra” – Jess

”Det er simpelthen et imponerende stykke arbejde, der leveres fra denne mand. Anbefales fuldt ud” – Anders

”Fantastisk god service og kundepleje i topklasse. Et fantastisk flot stykke arbejde. Vi vil klart anbefale ML Bilpleje. fem stjerner ud af fem” – Lotte


sølvpartner