Midtsjællands Helårsservice
v/Stig Petersen
Gulagervej 1
4173 Fjenneslev
40 63 20 01
stigp@c.dk

Midtsjællands Helårsservice på Facebook

Den gode haveoplevelse
Mangler du kvalificeret hjælp til hus og have, og hvem gør ikke det, findes der i Fjenneslev et erfarent firma, som tilbyder alt til haven hørende. Opgaverne der løses er primært relateret til fundamentet i havens design, det man også kunne kalde havens gulv og vægge.

Et af specialerne er belægning i alle afskygninger, så har du brug for at få anlagt en sti, indkørsel eller terrasse, kan du med fordel give Stig Petersen et kald. Det gælder også hvis du har behov for at få plantet hække, buske eller træer, som rumopdeler haven, og gør at den virker større og hyggeligere. Foretrækker du vægge, der ikke skal klippes, kan Midtsjællands Helårsservice også etablere hegn af flere forskellige slags.

Hele vejen rundt
Siden 1996 har han sammen med dygtige medarbejdere udført en masse forskellige opgaver på udearealer for både erhverv og private. En ting er etableringen af nye grå og grønne anlæg, en anden ting er vedligeholdelse af samme. Her tilbyder Stig Petersen og hans folk, som firmanavnet mere end antyder, service året rundt. I sommerhalvåret, når der skal slås græs, klippes hæk og beskæres træer, og i vinterhalvåret, når indkørsler, p-pladser og fortove skal ryddes for sne og saltes.

Måske har du selv fældet et træ eller en busk, hugget det hele til brænde og kørt resten på genbrugspladsen? Tilbage står rødderne, som er tæt på umulige selv at grave op, hvis man ikke har udstyret og ekspertisen. Midtsjællands Helårsservice tilbyder stubfræsning, hvor efter jorden er klar til nye planter eller belægning.

Kloakker og tagrender
Det er ikke bare rødder, men også rør, der kan give problemer under jordoverfladen. Som aut. kloakmester løser Stig Petersen alle opgaver relateret til kloakering, fra fejlfinding og jordprøver til rensning, reparation og nyanlæg.

Har du brug for hjælp til den rutinemæssige rensning af tagrender og nedløbsrør, kan firmaet i Fjenneslev også hjælpe med det.

Kontakt Midtsjællands Helårsservice


sølvpartner

Del på sociale medier