MEDEX Institut
v/Louise Bodilsen

Feldskovvej 5
4180 Sorø
Tlf. 23 23 57 05
louise.bodilsen@gmail.com

MEDEX Institut på Facebook

Åbningstider
Mandag, onsdag og fredag kl. 10 – 16.
Tirsdag og torsdag kl. 13 – 22.

Bestil tid her

Altid tid til forkælelse
I en smuk okkergul villa tæt ved Sorø Station finder du skønhedsklinikken MEDEX Institut. Her står den erfarne hudterapeut Louise Bodilsen klar til at give dig en velfortjent pause med individuelt tilpassede ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og manicure.

For at gøre det nemmere for dig at finde tid til selvforkælelse i en travl hverdag med arbejde og børn tilbyder MEDEX Institut som noget helt særligt aftentider to gange om ugen. Hver tirsdag og torsdag kan du således booke tid til en skønhedsbehandling helt frem til kl. 22.

Nemt at finde den rette ansigtsbehandling
Hos MEDEX Institut vil en indledende hudanalyse og en samtale med dig danne udgangspunktet for din ansigtsbehandling.

På forhånd skal du alene vælge om du ønsker en lille ansigtsbehandling på 45 minutter eller en luksusansigtsbehandling på 1 time og 15 minutter. Du kan også vælge en behandling mod problemhud eller en teenagebehandling. Herefter vil behandlingen blive tilpasset det behov du og din hud har lige nu.

Det betyder, at hvis du vælger en luksusansigtsbehandling, så vil denne fx kunne inkludere en anti-age behandling, behandling med frugtsyre eller en collagen- og bindevævsbehandling. Du behøver ikke selv tage stilling til, hvad din hud har bedst af, når du bestiller din tid, men kan få en professionel stillingtagen under selve behandlingen.

Problemer med huden 
MEDEX Institut har – som navnet antyder – specialiseret sig i produkter fra det hollandske mærke MEDEX. Mærket er kendt for sine regenererende anti-age behandlinger og ikke mindst for den positive effekt på kritiske hudproblemer.

Udviklet særligt til at afhjælpe acne, ar, grove porer og dårlig blodcirkulation er MEDEX’ intensive og dybdevirkende behandlingsmetode Purus Acne, som også tilbydes på klinikken.

En af grundene til, at Louise Bodilsen har valgt at specialisere sig i netop MEDEX, skyldes, at hun har oplevet, hvordan mærkets produkter fik afhjulpet hendes egne problemer med svær acne.

Hendes specialiserede uddannelse og hendes egne erfaringer betyder, at hun har et indgående kendskab til de produkter hun benytter. Det giver et godt grundlag for at vejlede og guide dig til den bedst mulige løsning for din hud.

Smuk til en hver lejlighed
Udover ansigtsbehandlinger tilbyder MEDEX Institut også en manicure, hvor du kan få permanent lakering af negle med Shellac eller Gelish. Begge er en blanding af gele og neglelak, som sikrer en smuk glans og en lang holdbarhed.

Derudover finder du også voksbehandlinger og muligheden for farvning af vipper og bryn. Ikke mindst kan du købe vores sølvpartner, MEDEX’ produkter på klinikken og få kyndig vejledning i, hvordan du vælger den bedste kombination for dig.

Se en beskrivelse af alle behandlingerne og book din tid her.

Del på sociale medier