KOPP Sorø 
Fulbyvej 4A
4180 Sorø
Tlf. 57 84 90 36
info@kopp-soroe.dk

Kopp Sorø på Facebook

kopp renovering
Malerarbejde på akademigrunden

Tradition og historie
Kopp Sorø er en af Sorøs ældste tømrer- og snedkervirksomheder. Firmaet rummer erfarne håndværkere inden for både tømrer-, snedker, -murer og malerfagene.

Her kan du se en lang række eksempler på de opgaver, som Kopp leverer indenfor ombygning, tilbygning, renovering samt vinduer og døre.

Uanset om du vil udskifte ét eller alle vinduer, er Kopp Sorø klar med et godt tilbud. Virksomheden har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre samt efterisolering i både parcelhuse, rækkehuse, lejligheder og historiske bygninger. Tilbygninger i form af eksempelvis vindfang udføres i samklang med den oprindelige byggestil.

Små og store opgaver
Kopp Sorø vedligeholder døre og vinduer på akademigrunden for Sorø Akademi. Disse skal jævnligt holdes i god stand, og der stilles store krav til kvaliteten af det udførte arbejde. På Tersløsegaard, Ludvig Holbergs gamle sommerresidens i Dianalund, har Kopp Sorø ligeledes renoveret vinduerne. Den totalfredede bygning stillede store krav til renoveringen, idet kun det beskadigede træ i vinduerne måtte skiftes ud.

Kopp Sorø løser også krævende mureropgaver. I visse fredede ejendomme skal murerarbejdet udføres efter de gamle håndværkstraditioner efter specielle regler. Skal du bare have en ny terrasse eller stisystem i haven, kan Kopp også hjælpe. Virksomheden laver alle former for brolæggerarbejde fra læpladser og stier til trapper og højbede.

Som eksempel på tømrerarbejde har Kopp Sorø bygget bådebroen på Sorø Sø foran Mærsk McKinney Møllers Videncenter på Sorø Akademi. Bådebroen blev bygget en vinter, hvor det var muligt at gå på vandet!

Et uforpligtende tilbud
Her får du et overblik over Kopps medarbejdere. Ring hvis du ønsker et besøg og et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave.

Kopp Sorø er medlem af Dansk Håndværk og således omfattet Håndværkets Ankenævn og forpligtet til at efterleve ankenævnets afgørelser. Garantiordningen har til formål at sikre forbrugerne opfyldelse af kendelser afsagt af Håndværkets Ankenævn vedrørende arbejde udført af Dansk Håndværk.

kopp bro
Bådebroen ved Sorø Sø

sølvpartner