Klinik for Krop og Psyke 
v/ Katja Petersen
Hallelevvej 8
4200 Slagelse
Mobil 24 82 10 90
katja@klinikforkropogpsyke.dk

Klinik for Krop og Psyke på Facebook 

Den største gave
“Den største gave er at få små redskaber/øvelser, til når jeg kan mærke, nu er der noget, der er for meget for mig. Det kan være smerten, følelsen af ubalance der tager over, og det kan ske på arbejdet eller privat.” Sådan lyder en af flere udtalelser fra kunder hos Klinik for Krop og Psyke. Her er kunderne i fokus, og deres oplevelser af behandlingen giver ofte den mest præcise beskrivelse af, hvad klinikken mellem Sorø og Slagelse kan hjælpe med.

Hjælp mod stress og angst
Det er hjælp til selvhjælp, Katja Petersen står for. “En vigtigt del af enhver behandling er at inspirere til konkrete og forbyggende grounding-øvelser, så du derigennem kan regulere stress og angst”, fortæller Katja Petersen, der har den treårige uddannelse på kilden i København, som specialiserer sig i intuition, NLP og gestaltterapi, coaching, terapeutisk yoga, yogadance, meditation, mindfulness og åndedrætsterapi. Dertil har Katja gennem tiden lagt en serie supplerende kurser i bl.a. kostvejledning.

Det alternatives succes
Som mange andre alternative behandlere bygger Katja Petersen sin forretning på et holistisk menneskesyn. Hvor patienter i det etablerede sundhedssystem ofte sendes rundt mellem specialister, der fokuserer på enkeltelementer og glemmer helheden, oplever de hos alternative behandlere at blive lyttet til og behandlet som kunder og ikke klienter.

Behandlere som Katja udstråler en varme og sensitivitet, som kan stå i skærende kontrast til “systemets” kølighed, hvor en patient betragtes som en “sag”, der skal løses effektivt og på grundlag af videnskab, som ændrer sig hele tiden.

Lyt til kroppen
Den røde tråd i de forskellige behandlinger i Klinik for Krop og Psyke er kropsorienteret psykoterapi. “Jeg arbejder psykoterapeutisk via kroppen, og herigennem vil du kunne opnå en indre styrke mentalt og følelsesmæssigt”, fortæller Katja Petersen. “Samtale- og kropsterapien giver mulighed for at kommunikere med kroppen og psyken, belyse de dybere sammenhænge og årsager til forskellige lidelser og fysiske smerter. Kroppen udtrykker sig hele tiden, vi lytter bare ikke efter”, siger Katja.

Hele familien
Små babyer og børn har tit et overstimuleret nervesystem, som giver udtryk i uro og nedsat immunforsvar. Katja Petersen tilbyder behandlinger til børn med massage og akupressur som udmunder i inspiration til beroligende metoder til hjemmebehandling.

På workshops for forældre, bedsteforældre og mødregrupper læres metoder, som kan lindre det som stresser småbørnsforældre allermest nemlig urolig søvn, som kan skyldes mavekneb og et stresset nervesystem.

Kontakt klinikken og hør hvordan Katja kan hjælpe dig.

sølvpartner

Del på sociale medier