Kelter Photography
Storgade 2, 1. tv
4180 Sorø
Tlf. 42 32 29 66

Følg Kelter Photography på Facebook 

Følg Kelter Photography på Instagram 

Fotokunst og portrætter
”Anne-Mette kan få alle til at se godt ud på billeder”. Sådan lyder en af mange rosende kommentarer på Kelter Photography’s Facebookside. Anne-Mette Kelter Skovsgaards firma har specialiseret sig i portrætter, meget gerne med en unik, eller det man kan kalde en kunstnerisk vinkel, for Anne-Mette Kelter Skovgaard er også kunstfotograf. ”Som fotograf er det mit mål at fortælle en historie omkring livet, som jeg oplever det igennem min linse. Ofte balancerer mine værker et sted mellem virkelighed og fantasi”, skriver Anne-Mette selv om sine værker.

En ny stærk billedkultur
Fotografierne flyder også mellem forskellige genrer, idet Kelter Photography fokuserer på at formidle følelser. ”Et billede behøver ikke nødvendigvis at være smukt – men det skal få dig til at FØLE noget som beskuer”, understreger Anne-Mette, og dét er en vinkel på fotoarbejdet, som ikke kan undgå at smitte af på de portrætter og opgaver, som fotografen i Sorø også løser for virksomheder.

Det er heldigvis en vinkel som ’motiverne’ føler sig godt tilpas med, for når vi skal præsentere os bedst muligt på f.eks. sociale medier, kræver det en stærk billedside. Mange vil endda mene, at billeder betyder mere i dag end tekst.

Fotografier til privat eller professionel brug
Anne-Mette Kelter Skovsgaard driver sin fotovirksomhed i Sorø, men udfører opgave i hele landet, dog primært Sjælland. Hun leverer fotografier til både private og erhverv, foreninger og institutioner. 

Skal du bruge en fotograf til bryllup, konfirmation eller fødselsdag, så ring eller skriv og få et godt tilbud. Kelter Photography tager portrætter af babyer, børn og voksne eller hele familien. Vil du gerne have en serie professionelle portrætter af dine medarbejdere til virksomhedens hjemmeside, kan Anne-Mette også træde til. Det gælder også, hvis du skal have taget billeder til brug på dine sociale medier eller i trykt reklamemateriale.

Mange muligheder
Vores sølvpartner, Kelter Photography tager billeder inde og ude, på arbejdspladsen, til festen eller hjemme hos dig. På Kelter Photography’s egne sociale medier kan du se et udpluk af de mange muligheder for spændende billeder. Du kan også læse hvad kunderne siger, og vi bringer her et uddrag…

”Anne-Mette er en helt usædvanlig kunstnerisk og dygtig fotograf, som også laver fantastiske foredrag/viser billeder fra bl.a. Hebriderne, hvor hun vandrede med sin kæreste. Se hendes vidunderlige billeder og hør hende, det går både i hjertet og sindet” – Rita

”Verden bliver smukkere når man ser den i Anne-Mettes billeder. Jeg er virkelig fascineret af de øjeblikke der indfanges. Og det samme gælder de fine portrætter min familie og jeg har fået taget. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger” – Rikke

”Anne-Mette kan få alle til at se godt ud på billeder” – Augusta

Kontakt Kelter Photography for et uforpligtende tilbud.

Del på sociale medier