Janniks MusikskoleMusikBasen
Sørby Parkvej 45
4200 Slagelse
60637742
info@mubase.dk

Book en privat lektion

Tilmeld online undervisning

Personlig og nærværende musikundervisning på Midt- og Vestsjælland
I Sørbymagle, sydvest for Sorø, finder du Janniks Musikskole.

Jannik Jeppesen, der har 17 års erfaring med musikundervisning i blandt andet klaver og guitar, har nu startet sin egen musikskole med privatundervisning.

Jannik hjælper både begyndere og øvede, børn og voksne, med at komme videre med deres instrument. Er dit mål at spille populære sange, spille efter noder eller kunne improvisere, kan han hjælpe. Hvis du har fået undervisning tidligere, men begyndte at kede dig, eller hvis du ønsker mere struktur i din øvning, bør du prøve en privat lektion hos Jannik.

Det skal være sjovt
”Det skal være sjovt og nemt at spille og synge de sange du vil,” fortæller Jannik Jeppesen. Med hans undervisning får du hurtigt opbygget et repertoire, uanset om du er til klassisk, pop/rock eller jazz.

”Undervisningen tager udgangspunkt i de sange, du syntes er gode, og ikke kun de sange, som lærebøgerne syntes er gode. Jeg skal nok lære dig sangene på dit niveau,” tilføjer Jannik.

Book en privat lektion her

Online musikundervisning på en ny måde
Synes du, du har for lidt tid eller penge til privatundervisning, eller ønsker du at kombinere det bedste fra begge verdener, må du ikke fortvivle. Det har aldrig været nemmere at lære at spille dine yndlingssange på klaver og guitar.

mubase.dk har du nemlig fuld adgang til alle sange og lektioner, som du kan lære hos Jannik. Her har du fuld adgang og kan i ro og mag lære eller øve de sange du ønsker hjemmefra. Sangene er opdelt efter sværhedsgrader, og du finder massevis af sange på alle niveauer samt de mest moderne metoder til at lære dig at spille.

Via din telefon eller tablet kan du både se og høre, hvordan du spiller dine yndlingssange efter noder, akkorder og tabs. Du kan desuden printe musikstykkerne ud som i høj kvalitet. Det er slut med at lede forgæves i gamle nodehæfter på nettet efter din yndlingssange i et format, du kan magte.

Der er så meget materiale, at du kan finde sange og lektioner nok til mange års musikalsk fremgang. Lektionerne følger dine evner og ambitioner, fra begynderniveau til øvet. Hvis du har spørgsmål, eller sidder fast i din udvikling, er Jannik klar til at hjælpe.

Prøv online undervisning 7 dage gratis her

Musikalske fordele
Der er mange fordele ved at lære at spille et instrument. Man styrker sin koncentration generelt, øger sine læsefærdigheder og glæden ved musik i det hele taget, for blot at nævne nogle få fordele. Mange moderne mennesker har fået øjnene op for, hvad daglig meditation kan gøre for at dæmpe stress og øge livsglæden. Dét at lære at spille et instrument er på mange måder at sammenligne med meditation.

Er du klar til at starte din musikalske rejse, så tøv ikke med at kontakte Jannik allerede i dag:

60637742
info@mubase.dk

Foto: MusikBasen

sølvpartner