Jane Lee – specialist i mennesker
Haverupvej 40
4180 Sorø
24 20 84 38
kontakt@janelee.dk

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 8.00 – 18.00
Akut: Ring 2420 8438 indtil kl. 22.00

Følg Jane Lee på Facebook og Instagram

Solid faglighed
Jane Lee er uddannet psykoterapeut og mindfulness-instruktør. Med tiden har Jane tilføjet efteruddannelse i bl.a. parterapi. En solid uddannelsesbaggrund kombineres med stærk erfaring i rådgivning af såvel virksomheder som private klienter med angst, depression, stress og familieproblemer. Jane har tidligere arbejdet med så forskelligartede grupper som misbrugere, skoleelever og handicappede, og hun har stor erfaring som både underviser og projektleder.

Et trygt rum
Jane Lee hjælper sine klienter med voldsomme og akutte problemer, men også med det man måske kunne kalde luksusproblemer eller optimering af klienternes trivsel via personlig udvikling og filosofiske/eksistentielle samtaler. Hun har den for en terapeut så vigtige egenskab at være 100 % oprigtigt interesseret i at hjælpe den der sidder overfor hende.

“Det, der gør at alle mine klienter kommer igen er, at jeg skaber et trygt rum. Et rum hvor alt kan siges højt og intet er forkert. Jeg er i øjenhøjde med min klient,” forklarer hun.

Hjerte og hjerne
Jane taler et sprog som er til at forstå, så kommunikationen bliver så let som muligt:

“Jeg arbejder lige så meget med mit hjerte som med min hjerne. Og det er også den feedback jeg får. At mine klienter føler sig rummet og mødt. Uanset hvor svære ting de har med. Mit ønske er, at min klient finder sig selv og sine ben og lærer at gå ud i verden igen på en ny og konstruktiv måde.” 

Jane Lees Facebookside kan du danne dig et indtryk af klienternes tilbagemeldinger:

“Jane er meget professionel. Skaber et trygt rum med tillid og nærvær” – Lene

“Hun får mine varmeste anbefalinger! Jeg er så taknemmelig for at have mødt Jane Lee. Hun er et fantastisk menneske der har ændret mit liv” – Annette

“Jane er skøn og superdygtig – de varmeste anbefalinger herfra” – Pernille

Fokus på ledelse
Ved siden af samtaler og terapi med private tilbyder Jane Lee lederudvikling til virksomheder. Især kurset Kvinder og ledelse er meget efterspurgt. Kurset giver rig mulighed for selvreflektion, sparring og udvikling – samt en unik mulighed for at netværke med andre kvindelige ledere.

 

 

sølvpartner