Grøn Ventilation
Metalvej 23
4180 Sorø
Tlf. 57 83 19 00

Kontorets åbningstider
Mandag – torsdag kl. 8-16
Fredag kl. 9-13

Medvirker til Sorøs succes
Sorø Kommune opnåede i 2017 intet mindre end Danmarks bedste erhvervsimage, og kommunen er da også fyldt med spændende små og store virksomheder i mange forskellige brancher. Sorø udmærker sig ikke mindst ved en række erfarne virksomheder indenfor byggeri og boligoptimering, og én af dem er Grøn Ventilation, stiftet i 2007.

Firmaet leverer energiløsninger til hele Danmark, men det er Sorø, man finder hovedkontoret og de travle kontorassistenter der koordinerer informationsstrømmen, som følger med de mange aktiviteter.

Spar på energien
Med energioptimering af dit ventilationsanlæg sikrer montørerne det perfekte indeklima bl.a. via en konstant luftfugtighed. Energieffektivisering via ny eller gennemrenoveret ventilation giver samtidig en klækkelig besparelse på energiregningen, der grundet beskatning har tendens til at løbe løbsk for mange danskere.

Danskerne er et folk der i høj grad kerer sig om miljø og klima, og har også af den grund fokus på de nye teknologiske muligheder, der findes, for ikke at bruge mere energi end højst nødvendigt.

Grøn Ventilation leverer driftssikre løsninger, der er på forkant med den teknologiske udvikling, til fornuftige priser. Kunderne er primært boligudlejningsselskaber og andre virksomheder, og Grøn Ventilation henviser typisk privatpersoner til andre gode lokale eksperter.

Er du udlejer, er du altid meget velkommen til at ringe til Grøn Ventilation på 57 83 19 00 og få en uforpligtende snak om optimering af jeres ventilationsanlæg. Ofte kan relativt enkle justeringer giver store besparelser i energiforbrug og driftsomkostninger.

Bedre indeklima
Boligselskaber og firmaer får kompetent rådgivning om optimal ventilation samt montering af nye systemer i forbindelse med såvel nybyggeri som renovering. Men firmaet i Sorø har tillige specialiseret sig i rådgivning til beboere i al almindelighed om at skabe et bedre indeklima.

Man kan gøre meget selv, bl.a. ved at tørre overskydende vand af vægge og gulv, når man har været bad, og generelt sørge for hyppig udluftning i alle husets rum. For at forebygge fugtproblemer er det endvidere en god idé ikke at placere store møbler op ad ydervægge. Så kan luften cirkulere.

Udover rådgivning om indeklima, tilbyder vores sølvpartner, Grøn Ventilation montering og eftersyn af friskluftventiler, emhætter og de øvrige apparater, der er med til at sikre et godt indeklima.

Det danske klima er relativt koldt, gråt og vådt og vi er derfor størstedelen af tiden indendøre. Så meget desto vigtigere er indeklimaet. Luft, fugt og varme er de væsentligste poster på indeklima-regnskabet, men lys, røg, støj, partikler og kemiske stoffer er også vigtige faktorer, der påvirker sundhed og trivsel på såvel arbejdspladser om i hjemmene. Symptomer på et dårligt indeklima kan være irriterede øjne, hoste, kløe, træthed og hovedpine. Gør noget ved det!

sølvpartner