Grillmesteren
v/ Martin Belli Jørgensen
Dagmarsvej 20
4173 Fjenneslev
Tlf. 40 78 45 42

Alt til din fest
Med 15 års erfaring som butiksslagter i bagagen valgte Martin Belli Jørgensen i 2013 at stifte cateringfirma midt på Sjælland. Gennem tiden har grillmesteren opnået stor erfaring med forskellige festarrangementer fra de små intime middage til fester med op til 500 gæster.

martin belliSkal du holde barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, jubilæum eller firmafest, kan Grillmesteren hjælpe dig med hele eller dele af pakken. Skal dit firma eller din forening holde julefrokost, kan du få leveret en klassisk dansk julefrokost, eller Grillmesteren kan give de gammeldaws juleretter et moderne twist.

Selskabslokaler
Grillmesteren råder over stilrene nyrenoverede selskabslokaler på Slaglillevej 12, hvor der er plads til op til 100 spisende gæster. Der er mulighed for at jonglere både inde og ude med borde, bar, belysning og musik, så din fest får de helt perfekte rammer.

Mad ud af huset
Grillmesteren leverer også mad ud af huset. Specialiteten er grillarrangementet i haven, hvor du får professionel levering, tilberedning og servering af maden. Den helstegte pattegris er en klassiker, men Grillmesteren leverer også andre gode sager som hjemmelavede pølser, lam, struds, vildsvin og kronhjort. Dertil leveres færdigt tilbehør – alt sammen klar til bordet.

Hvis du selv vil grille til en havefest, men mangler en større grill kan du leje den hos Grillmesteren. Her fås både store fladgrille, lukkede grille til bl.a. pattegris og trailergrille.

Hotdogs og fadøl
Du kan også leje et fadølsanlæg eller en pølsevogn hos Grillmesteren. Pølsevognen er et scoop til den uformelle reception, konfirmationen eller som natmad til den store bryllupsfest.

Ønsker du hele catering-pakken fra borddækning til oprydning, sørger Grillmesteren for personale, der kan gå til hånde fra start til slut. Den bedste vært er en vært, der kan hellige sig sine gæster 100%, fordi han denne ene aften er befriet for praktiske gøremål.