Foto: Søs Savage

Fotograf Søs Savage
Tusindfrydvej 29
4180 Sorø
info@savagefoto.dk
53 33 09 25

Følg Fotograf Søs Savage på Facebook 

Følg Søs Savage på Instagram

Book dit fotoshoot 

Alt der lever
Fotograf Søs Savage har specialiseret sig i børne- og familieportrætter. ”For mig ligger magien i at lade børn være børn. Jeg synes de bedste billeder er dem, hvor børn og forældre nyder en oplevelse, et øjeblik sammen. Derfor foreslår jeg typisk, at vi tager jeres billeder udenfor hvis overhovedet muligt – i omgivelser der er oplagte til leg og udforskning. Jeg tager gerne med jer en tur i skoven, eller hen på dine børns yndlingslegeplads”, fortæller hun.

Søs Savage bruger ofte Sorøs skønne natur som kulisse til portrætter, og det er ikke alene mennesker, der bliver portrætteret. Søs har stor erfaring med at tage billeder af hunde og heste, ja, i det hele taget alt der lever. ”Alle hunderacer er dejlige, og det er i deres mangfoldighed at jeg finder min inspirationen og glæde ved arbejdet. Mit mål er at fange netop din hunds personlighed i rare, sjove og naturlige omgivelser”, fortæller hun.

Foto: Søs Savage

Billeder af din begivenhed
Søs foreviger events for både privatpersoner og virksomheder. Har du brug for billeddækning af din virksomheds jubilæumsreception, jeres bryllup, barnedåb eller konfirmation, sikrer Søs dig billeder i topkvalitet. Har du brug for medarbejderportrætter til din virksomheds hjemmeside eller tryksager, får du også et godt tilbud fra fotografen, som hører hjemme i Sorø, men tager opgaver på Sjælland.

Foto til sociale medier
Opblomstringen af sociale medier som facebook, linkedin og instagram har skabt et nyt behov for fotografier, for hvem vil ikke gerne præsentere sig bedst muligt online til brug i jobsøgning og personlig branding i det hele taget? Mange af os har også en hjemmeside, der fungerer som virtuelt visitkort.

Har du behov for en billedserie, som du kan bruge til at optimere dine online profiler, så kontakt Søs Savage. Du får foto i flere genrer og med forskellige stemninger, som således kan bruges i forskellige private og professionelle sammenhænge. Søs har ofte en kreativ vinkel på billederne, som bliver unikke og personlige, og du får meget at vælge imellem, så du i ro og mag kan finde dine favoritter.

Roser til Christina
Fotografens egen Facebook flyder over med positive kommentarer fra glade kunder, og vi har plukket lidt i ”roserne” her…

Foto: Søs Savage

”Christina er en supergod fotograf. På sin helt egen afslappede måde får hun det hele til at virke naturligt, og det var derfor en rigtig god oplevelse at få taget billeder. Faktisk var det efterfølgende svært at vælge nogle fra, for jeg ville have dem alle sammen. Noget, Christina også gjorde rigtig godt, var, at vi gik udenfor og brugte omgivelserne som baggrund” – Julia

”Tak fra alle på Hestevang for fantastiske fotos med vores heste. Vi glæder os til at se dig igen til foråret” – Morten

”Christina har taget nogle helt igennem fantastiske fotos af mine jagthunde. At fange dyr i “action” er ikke nemt, men Christina går til opgaven med stor entusiasme og dygtighed og resultatet taler for sig selv – superflotte billeder” – Lene

 

sølvpartner

 

Del på sociale medier