Klinik for Fodterapi
v/ Dorte Ø. Jørgensen
Statsautoriseret fodterapeut
Storgade 37H (indgang fra Frederiksvej)
4180 Sorø
61 67 43 42
dorte.fod@gmail.com​

Bestil en tid online

Følg Klinik for Fodterapi på Facebook

Åbningstider
Mandag 10-15
Tirsdag 9-18
Onsdag 9-16
Torsdag 9-16
Fredag 10-18
Lørdag​ 10-13
​(Du er velkommen til at ringe til klinikken, hvis du ikke finder en tid der passer.) 

Bløde og lækre fødder
Klinik for Fodterapi har adresse på Storgade 37H, men når du går ind i klinikken, er det via Frederiksvej, overfor Sorø Privatskole. Når du går ud igen efter en fodbehandling, svæver dine fødder på en lyserød sky.

Alle, der ønsker det, kan få lækkert lakerede tånegle med i prisen, og klinikken har mange farver at vælge imellem. Lakken lægges med underlak og overlak, så farven ikke smitter af på neglene og holder i mange uger.

Indehaver Dorte Ø. Jørgensen er uddannet fodterapeut og kan derfor meget mere end lægge en flot og holdbar lak. Som fodterapeut har Dorte Ø. Jørgensen autorisation på lige fod med andre faggrupper såsom fysioterapeuter og praktiserende læger. En autorisation både forpligter og beskytter patienterne, idet alle fodterapeuter har den samme uddannelse og skal leve op til en række krav om blandt andet hygiejne og efteruddannelse, når de praktiserer.

Bliv plagsomme ligtorne kvit
Patienterne på Klinik for Fodterapi får behandlet alt fra ligtorne og hård hud til fodvorter med beskæring og laser.

”Ligtorne og hård hud består af tykke, hærdede og hårde hudlag, der er udviklet på grund af belastninger under huden på fødderne. Ligtorne er mindre og hårdere end hård hud og er omgivet af inflammation, der kan være meget smertefuldt,” siger Dorte Ø. Jørgensen, der oplever af nogle patienter nærmest må kravle ind i klinikken.

Heldigvis findes laseren, der er en relativ ny teknologi til behandling af skader og smerter. Fodklinikken i Sorø har investeret i et nyt laserapparat, der overfører koncentreret energi til cellerne, som udnytter energien fra laserlyset, og derved fremmes kroppens naturlig helbredelsesproces. Behandlingen er helt uden bivirkninger, men i en del tilfælde skal der flere behandlinger til, før man er ligtorne-fri.

Fri for fodvorter
Fodvorter kan alle få under fødderne og mellem tæerne, og har man fodvorter er det normalt nødvendigt med 3-4 behandlinger.

”Der er flere end 56 arter af fodvorter, og har de siddet på foden i over et år, kan de være vanskelige at komme af med. I 90% af mine behandlinger lykkes det at blive fri for fodvorterne,” siger Dorte, der kombinerer laserlyset med isbehandlinger.

Fodvorter er en virus der smitter, og bl.a. derfor har Klinik for Fodterapi i Sorø stort fokus på hygiejne. Klinikken bruger ligesom tandlæger bl.a. en autoklave til desinficering af instrumenterne, og patienterne får ikke lov til at sætte de rene, bløde og pæne fødder på gulvet, før de har fået strømper og sko på.

Man kan se alt under fødderne
Undervejs i behandlingen får patienterne behagelig og sundhedsfremmende zoneterapi samt en god vejledning i, hvordan man selv passer og plejer sine fødder. Mange fodproblemer opstår ved brug af forkert fodtøj, men også kost, motion og livsstil spiller ind.

”Fødderne afspejler tydeligt vores livs glæder og udfordringer,” siger Dorte Ø. Jørgensen, der har en holistisk tilgang til behandlingen, som man i dag sjældent møder i vores pressede sundhedsvæsen. Vejledningen er nøje tilpasset den enkelte patient, og en fodbehandling hos Dorte kan således blive vendepunktet mod en generelt sundere livsstil.

Hver uge noterer Dorte de ledige tider på et skilt. Kig indenfor, og se hvornår hun har en tid til dig. Du kan også bestille en tid online.

sølvpartner

Del på sociale medier