Everdinck Kunstterapi 
v/Diplom Kunstterapeut Karin van Everdinck MPF
Holbergsvej 2
4180 Sorø
24 48 04 47
everdinck@gmail.com

Følg Everdinck Kunstterapi på Facebook 

Pr. d. 1. juni 2022 tilbydes kunstterapi/psykoterapi og supervision og klinikvejledning hver mandag på Holbergsvej 2.

Kunstterapi er psykoterapi, hvor en kreativ proces kan blive del af. Nogle følelser kan være svære at sætte ord på, så kan den kreative proces hjælpe dig med at udtrykke dem.

Kunstterapi kan skabe forandring ved udfordringer som:

• Depression & angst
• Stressbehandling & -forebyggelse
• Sorg, livskriser & generel mistrivsel
• Andre psykiske lidelser

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at deltage i en gratis ½ times samtale ved at kontakte Karin på tlf./sms 24480447 eller e-mail everdinck@gmail.com

Karin er uddannet Diplom Kunstterapeut og Medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF og godkendt af Dansk Sundhedssikring. Er du forsikret hos Dansk Sundhedssikring, kan du få en henvisning til gratis samtaler/behandling.

Gruppeforløb
Everdinck Kunstterapi danner også rammen om gruppeforløb, der afholdes hos Artland (fhv. Kitkursus) på Lange Løng 29 i Sorø. Atelieret hos Kit inviterer til kreative udfoldelser. Eksempler på gruppeforløb er: kunstterapeutisk udviklingsgruppe, stressbehandling- og stressforebyggelse både for private og virksomheder, pårørendegruppe, drømmegruppe og naturgruppe. Dernæst afholdes kunstterapeutiske workshops 1-2 gange om året med forskellige temaer. Disse grupper har ca. 8 deltagere.

Hvis du vil holdes orienteret om nye gruppeforløb, har du mulighed for at modtage nyhedsbrevet ca. 10 gange om året. Send mail til everdinck@gmail.com

Supervision & klinikvejledning til behandlere og terapeuter
Er du selv terapeut, coach mentor og behandler, er det en god ide løbende at få supervision og sparring på dit krævende arbejde. Karin er uddannet supervisor hos Peter Kofoed med fokus på det neuroaffektive (nervesystemet og de neuroaffektive kompasser) samt på kommunikation og konfliktløsning. Kunstterapeutiske metoder kan inddrages.

Ønsker du at være med i en supervisionsgruppe, starter en ny d. 2. september kl. 10-13 i Roskilde og 4 gange frem til jul.

Dernæst tilbyder Karin klinikvejledning og supervision til terapeuter og coaches, der gerne vil komme i gang eller er i gang med deres praksis og har brug for at få overblik. Læs mere på www.everdinck.dk

Sølvpartner