Entreprenør Rådgivning ApS
Poppelvang 16
4180 Sorø
22 72 29 29
kontakt@entreprenør-rådgivning.dk

Følg Entreprenør Rådgivning ApS på Facebook  og på LinkedIN 

Åbningstider
Mandag-fredag 8-17

Rettidig omhu
”Intet tab skal ramme os, som ved rettidig omhu kunne afværges”.

A.P. Møllers berømte citat er blevet grundstenen for mange succesrige virksomheders drift. Fokus på omhyggelighed ser man bl.a. i den japanske ledelsesstil, der gør en dyd af at gøre tingene rigtigt, første gang. Det er sunde og sande styringsprincipper, som medfører øget værdiskabelse i alle typer af forretninger, ikke mindst i byggeriet.

Afhjælpning af svigt og skader skønnes at udgøre op til 10% af omsætningen i byggesektoren. Svigt og skader kan skyldes flere forskellige forhold, herunder uklar information, f.eks. tegninger, beskrivelser og beregninger af utilstrækkelig kvalitet. Dårlige kvalitet af udbudsdokumenter anføres som den næst væsentligste årsag til unøjagtige estimater på byggeomkostninger, ligesom mangel på klarhed i udbudsdokumenter er blevet identificeret som en væsentlig kilde til tvister i udførelsesfasen.

Erfaring og knowhow – en god start
Entreprenør Rådgivning ApS er en lille rådgivningsvirksomhed i Sorø, der rådgiver virksomheder i kvalitetssikring. Indehaver og stifter Jarl Christian har arbejdet i byggebranchen i mere end 20 år, de seneste 9 år med fokus på ledelse. Jarl er uddannet bygningssnedker og bygningskonstruktør med speciale i kvalitetssikring.

”Grunden til at jeg har valgt at starte virksomhed er, at jeg har set håndværksmestre, både store og små, udføre kvalitetssikring af tvivlsom karakter. Ikke fordi viljen ikke var til stede, men fordi der manglede knowhow i virksomheden,” forklarer Jarl Christian på sin virksomheds hjemmeside.

”Derfor besluttede jeg, at jeg ville hjælpe små og mellemstore virksomheder med en god start på kvalitetssikringsarbejdet. Kvalitetssikring er en proces der skal gøres til en vane, ikke kun for håndværkeren, men også for ledelsen,” tilføjer han.

Tjen penge på kvalitetssikring
Når Entreprenør Rådgivning ApS starter samarbejde med en kunde, udarbejdes der et aftalebrev over det arbejde virksomheden selv ønsker at udføre og hvilket arbejde Jarl Christian som rådgiver skal udføre.

”Vi er nødt til at vide noget om den virksomhed, vi skal hjælpe, før vi går i gang. Derfor tager vi altid en indledende snak med kunden enten over telefonen eller til et møde,” understreger han.

Entreprenør Rådgivning har helt overordnet en ambition om ændre den konservative tankegang i byggebranche hen mod at se de økonomiske gevinster, der er i en effektiv kvalitetssikringsstrategi for alle håndværksvirksomheder. Det er kort sagt muligt at tjene penge på at udføre kvalitetssikring.

Har du brug for hjælp til at finde rundt i dine kvalitetsforpligtigelser, så kontakt Entreprenør Rådgivning ApS for et uforpligtende møde.

 
premiumpartner