Energipsykologi Danmark
v/ Mette Barfoed
Hjortevej 7
4690 Haslev
24 60 98 37
mail@EnergiPsykologiDanmark.dk

Energipsykologi Danmark på Facebook 

Selvudvikling og krop/psykeforståelse via spændende kurser lokalt
Mette Barfoed har været energipsykologisk behandler i Sorø, men er nu flyttet til Haslev. Da mange klienter efterspørger muligheden for selv aktivt at være med i processen, når vi har en fysisk eller psykisk ubalance, f.eks. dyb angst eller en frossen skulder, har Mette valgt at fokusere 100% på undervisning.

Holistisk kostuddannelse
Mette Barfoed har en lang baggrund inden for somatisk og psykiatrisk sygehus, men  tre døtre, herunder to med sjældne handicap og mange sekundære udfordringer som angst, OCD, ADHD og autisme, vendte op og ned på alting. Så Mette valgte sit arbejde fra og i stedet passe sine døtre i eget hjem for at forhindre, at hendes børn skulle vokse op på institutioner. Da de to handicappede døtres primære handicap er relateret til kost, har et tæt samarbejde med læger og specialdiætister været en vigtig del af hverdagen gennem 26 år, og i dag har Mette valgt at omsætte dette samarbejde og hendes egen uddannelsesrejse ind i kostens magiske univers, til en holistisk kostuddannelse, hvor et Mallorcaophold også indgår. Dette er blot én af de uddannelser, Mette i dag tilbyder fra Energipsykologi Danmark.

Transformation og traumeterapi
Mange års erfaring med klienter, der efter behandlinger har været nysgerrige på større forståelse for krop-psykesammenhæng samt opfordring fra kursister og etableret forening for behandlere/terapeuter (ZCT), medførte, at Mette fik søsat og godkendt en helt ny uddannelse i Danmark i marts 2018; EFTMR-Terapeut-uddannelsen.

EFTMR-Terapeut-uddannelsen tager udgangspunkt i traumeterapi, og uddannelsen er et alternativ til taleterapi. Det er ligeledes en sundhedsfaglig grunduddannelse, der opfylder krav til momsfritagelse og RAB-certificering. Således er det en metode, hvor man ved blid tapping kommer ind i traumer, der ligger gemt i underbevidstheden. Via EFT Matrix Reimprinting bliver traumer forløst og ændret til nye overbevisninger, der kan have manifesteret sig ikke kun psykisk, så sandelig også fysisk.

Korte intense uddannelser
Med udgangspunkt i EFT tapping har Mette ligeledes udviklet specialuddannelser til skoler, førskoleregi, gymnasier, forældre, terapeuter, behandlere etc. Disse uddannelser er til forskel fra EFTMR-Terapeut-uddannelsen, korte intense uddannelser, der er let omsættelige og kan integreres straks i enhver institution: EFT Børnekonsulentuddannelsen + EFT Børneambassadør uddannelsen; uddannelser, der er gennemført af læger, psykologer, psykoterapeuter, lærere, pædagoger, psykoterapeuter, men så sandelig også forældre, bedsteforældre, frisører, regnskabsassistenter, alternative behandlere m.m.

Der er dog ingen tvivl om, at kursister brænder for at skabe forandring, nye muligheder i fastlåste tilstande, og hos Energipsykologi Danmark kan I finde EFT Børnekonsulenter og EFT Børneambassadører, der kan komme ud i jeres institution, ligesom I selv kan blive uddannet.

Danmarks talerør for EFT til børn og unge
I dag er Mette Barfoed via sine EFT Børneuddannelser blevet Danmarks talerør for EFT til børn og unge. Senest har Mette været leverandør af EFT Tapping på Danmarks nye trivselsapp fra Cosmo Child. Mette er ligeledes eneste underviser i Danmark af overbygningen til EFT, nemlig Matrix Reimprinting practitioneruddannelsen.

Så hvad er EFT tapping og Matrix Reimprinting? EFT kombinerer NLP og kinesisk medicin, og via Matrix Reimprinting inddrages regressive teknikker, epigenetik og forståelsen for vores egne evner til at ændre overbevisninger, der styrer os og måske har styret os det meste af vores liv, således skabe neuroplasticitet, der skaber nye neurale ganglier i hjernen.

Så hvad der før var blokeret, kan nu ændres og udvikle sig til noget nyt.

En øjenåbner
Mange starter med 3 dages basis EFT tapping, der er en øjenåbner, ikke mindst for kursister, der har siddet fast i emotioner som angst, stress og depression m.m. Ligeledes vil kursister lære, hvordan EFT Tapping kan inddrages som redskab både i akutsituationer som ved kroniske tilstande.

Interessen for selv at være aktiv og udøvende og ligeledes tage ansvar for vores liv har aldrig været større, og Mette Barfoed byder jer alle velkommen til det, der måtte tiltale dig for at vokse og skabe forandring i dit liv.

Du er også velkommen til at skrive for at høre om næste intro-aften eller næste åbent hus arrangement.

Kig på hjemmesiden for yderligere information eller ring til Mette på 24 60 98 37.

 

sølvpartner

Del på sociale medier