Jane Lee. Foto: Jakob Vind

Dit Lederunivers
v/Jane Lee
Parnasvej 28
4180 Sorø
Tlf. 24 20 84 38

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 8.00 – 18.00

Dit Lederunivers på Facebook

Specialist i mennesker
“Hun kom med mange kloge ord. Hun udfordrede os. Hun trykkede på de “ømme punkter”. Hun gav os stof til efterretning…. Lige præcis, hvad vi havde håbet på, at hun ville! Et indspark vi længe vil huske!” Således fortæller erhvervsnetværket Ladies Circle om Jane Lee, som i starten af 2017 holdt foredrag på distriktsmødet i Sorø.

Jane Lee er uddannet psykoterapeut og mindfulness instruktør og har gennem tiden tilføjet supplerende kurser, hvor fællesnævneren er menneskets trivsel, alene og i grupper, privat og på job. Alle kæmper vi med at få skabt balance mellem arbejdslivet og familielivet, og for kvinder kan det måske være en særlig udfordring. Det har Jane Lee med kurset Kvinder og ledelse et helt særligt fokus på. Kurset giver konkrete værktøjer, der kan bruges i dagligdagen som leder, samt masser af erfaringsudveksling med andre kvindelige ledere.

Lederudvikling
Ledelse er en kunst for alle, uanset køn, uddannelse og erfaring. “Den røde tråd i dette kursus er, at du uanset dit uddannelsesniveau skal have de gængse lederdyder integreret i dig”, fortæller Jane Lee. “Det kan godt være du har været på både uddannelse og kurser i kommunikation, men hvis du aldrig har reflekteret over DIN måde at kommunikere på, hjælper det sjældent.” På kurset får du bl.a. metoder til både din personlige planlægning og til uddelegering af arbejdsopgaver.

Stress og konflikter
Deltagerne når rundt om alt fra stress til konflikthåndtering. Enhver leder, uanset om man er ejerleder eller direktør, ved at konflikter er uundgåelige. Uanset hvor tolerant og tålmodig, du er som menneske, vil der til hver en tid opstå små eller store konflikter med medarbejdere, kunder, leverandører eller konkurrenter. Det kræver en stærk psyke eller gode redskaber at undgå stress på de vilkår. De redskaber leverer Ditlederunivers.dk. “Det er små hold jeg underviser på, og der opstår hurtigt en tryg stemning så alle kan komme til orde og alle føler de får noget personligt med hjem”, fortæller Jane Lee, der også starter hold for mænd. “Konceptet er det samme. Bortset fra, at det er rene mandehold, med den tilgang der nu er passende der.”

Via Ditlederunivers.dk udfører Jane Lee Ved også individuel lederudvikling. Dvs. samtaler med ledere, der står i problemer, de har brug for individuel sparring til.

Terapi og samtale
Jane Lee hjælper ikke kun ledere, men også mennesker med helt almindelige personlige problemer, som spænder fra angst og stress til ønsket om personlig udvikling.

sølvpartner

Del på sociale medier