Dit Lederunivers
v/Jane Lee
Haverupvej 40
4180 Sorø
24 20 84 38
kontakt@janelee.dk

Følg Jane Lee på Facebook og Instagram

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 8.00 – 18.00

Specialist i mennesker
“KVINDER OG LEDELSE er et supergodt kursus. Meget intensivt og lærerigt. Der er plads til alle, og man kommer virkelig i dybden med en masse gode emner. Emner som man let glemmer, at tænke over i sin travle hverdag som leder. Vil helt klart anbefale Jane til alle som kan bruge lidt ekstra redskaber til god ledelse”. Sådan lyder én af mange positive anmeldelser på Jane Lees Facebookside.

Jane Lee er uddannet psykoterapeut og mindfulness instruktør og har gennem tiden tilføjet supplerende kurser, hvor fællesnævneren er menneskets trivsel, alene og i grupper, privat og på job. Alle kæmper vi med at få skabt balance mellem arbejdslivet og familielivet, og for kvinder kan det måske være en særlig udfordring.

Dette har Jane Lee med kurset Kvinder og ledelse et helt særligt fokus på. Kurset giver konkrete værktøjer, der kan bruges i dagligdagen som leder, samt masser af erfaringsudveksling med andre kvindelige ledere.

Lederudvikling
Ledelse er en kunst for alle, uanset køn, uddannelse og erfaring.

“Den røde tråd i dette kursus er, at du uanset dit uddannelsesniveau skal have de gængse lederdyder integreret i dig”, fortæller Jane Lee. “Det kan godt være, du har været på både uddannelse og kurser i kommunikation, men hvis du aldrig har reflekteret over DIN måde at kommunikere på, hjælper det sjældent.” 

På lederkurset i Sorø får du metoder til både din personlige planlægning og til uddelegering af arbejdsopgaver.

Stress og konflikter
Deltagerne når rundt om alt fra stress til konflikthåndtering. Enhver leder, uanset om man er ejerleder eller direktør, ved at konflikter er uundgåelige. Uanset hvor tolerant og tålmodig, du er som menneske, vil der til hver en tid opstå små eller store konflikter med medarbejdere, kunder, leverandører eller konkurrenter. Det kræver en stærk psyke eller gode redskaber at undgå stress på de vilkår. De redskaber leverer Ditlederunivers.dk.

“Det er små hold, jeg underviser på, og der opstår hurtigt en tryg stemning, så alle kan komme til orde, og alle føler de får noget personligt med hjem”, fortæller Jane Lee, der også har hold for mænd. “Konceptet er det samme. Bortset fra, at det er rene mandehold, med den tilgang der nu er passende der.”

Via Ditlederunivers.dk udfører Jane Lee også individuel lederudvikling. Dvs. samtaler med ledere, der står i problemer, de har brug for individuel sparring til.

Terapi og samtale
Jane Lee hjælper ikke kun ledere, men også mennesker med helt almindelige personlige problemer, som spænder fra angst og stress til ønsket om personlig udvikling.

sølvpartner

Del på sociale medier