Det frydefulde liv
v/Dorthe Eichen
c/o Sorø Akupunktur og Qi Gong
Østergade 4 st.
4180 Sorø
kontakt@detfrydefuldeliv.dk
22 97 81 91

Følg Det frydefulde liv på Instagram
Følg Det frydefulde liv på Facebook 

Dit største talent
Januar 2019 kunne Sorø bymidte byde velkommen til en ny virksomhed – Dorthe Eichen tilbyder livsinspiration, talentvejledning, mindfulness og zoneterapi. Zoneterapien finder sted i lokalerne hos Sorø Akupunktur og Qi Gong, mens Dorthe Eichens virke som mentor sker flere forskellige steder, f.eks. hos dig via Skype.

Som mentor benytter Dorthe sig bl.a. af et nyt værktøj – Talentindikatortesten – som er en neurologisk personlighedstest, der hjælper dig til at gøre det du er bedst til. Hvor andre personlighedsanalyser er psykologiske, er dette værktøj neurologisk, og der er mulighed for at tage testen online.

”Personligheden kan opfattes som et klaver, hvor alle tangenter er talenter. Nogle kan vi nemmere nå end andre, hvormed vi kan spille flottere”, siger Dorthe Eichen om testen, der især bruges til karriereudvikling. Ikke mindst er testen relevant til unge mennesker, der står og skal vælge uddannelse, og helst skal vælge rigtigt første gang. ”Vi spiller forskellige melodier, og nogle melodier har vi nemmere ved at spille end andre” siger Dorthe Eichen, der selvfølgelig selv har taget testen. Dermed fandt hun bl.a. ud af, at hun er særlig stærk på det lærende talent, hvilket bl.a. forklarer hvorfor hun altid har haft nemt ved at følge og gennemføre uddannelser og kurser.

Mentor og mindfulness
Styrer du selv dit liv, eller styrer det dig? Som mindfulness-instruktør underviser Dorthe Eichen hold bl.a. på aftenskoler og tilrettelægger individuelle mindfulness-forløb i og omkring Sorø.

I modsætning til en coach stiller en mentor hele sig selv til rådighed som rollemodel. ”Mit formål er at hjælpe dig til at foretage de ændringer, i dit liv, som du har behov for og ønsker”, siger Dorthe, der anvender både mindfulness og talentindikatortesten værktøj i processen. En mentor kan have mange forskellige funktioner og formål. Dorthe Eichen er mentor i forandring.

Sundhed og styrke
Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man ved trykbehandling på fødderne, kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer over alt i kroppe. Behandlingen bygger på teorien om at reflekszoner på hænder og fødder afspejler vævsområder og organer i kroppen. På den måde kan zoneterapi eksempelvis styrke immunforsvaret og lindre smerter i muskler og led, hovedpine, stress mv.

sølvpartner