frifragtDansk Kontorstole Forsyning
salg@dankontorstole.dk
Tlf. 70 60 50 05

Dansk Kontorstole Forsyning på Facebook

Kontorstole til de kræsne
Danskere er blandt de mest krævende kunder, når det gælder kontorstole og -møbler i det hele taget. Vi arbejder meget og meget hårdt, når vi selv skal sige det, og det skal da være under ordnede forhold. Det er indlysende at trivsel på arbejdspladsen giver øget produktivitet, og at et godt arbejdsmiljø med fokus på ergonomi kan reducere sygefraværet. Derfor er mange arbejdsgivere mindst lige så kræsne som deres medarbejdere, når de skal investere i kontorstole.

Dansk Kontorstole Forsyningdansk-kontor-chefstol har sat sig for at levere lige præcis kontorstole af bedste kvalitet til de flittige folk på danske kontorer. Såvel store topprofessionelle kontorlandskaber som små hyggelige hjemmearbejdspladser får leveret kontorstole fra virksomheden, der har lager midt på Sjælland og showroom i hovedstaden.

Fri fragt og tilfredshedsgaranti
Udover et forbløffende stort udvalg af ergonomiske kontorstole tilbyder virksomheden fri fragt og tilfredshedsgaranti. Det er en opskrift, der har gjort Dansk Kontorstole Forsyning til Danmarks foretrukne leverandør af kontorstole.

På Dankontorstole.dk finder du et høje kontorstole, lave kontorstole og taburetter til ethvert behov og konkurrencedygtige priser. Kombinationsmulighederne går mod uendelig, fordi mange af stolene fås i mange forskellige farver, materialer og højder.

Den tid er forbi, hvor en kontorstol altid bare var grå – i dag er alt tilladt. Du kan vælge mellem flere fine standardfarver eller bestille en kæk variant i din helt egen farve. Bliver du overvældet af valgmulighederne, kan du få vejledning.

I forretningens showroom, som har åbent alle hverdage, kan du uforpligtende prøve kontorstole, mens du nyder en kop kaffe. Du er også velkommen til at ringe eller sende en mail til de kompetente medarbejdere:

salg@dankontorstole.dk
Tlf. 70 60 50 05

dansk-kontorstol-roedGode kontorstole siden 1998
Opsummerende får du her 12 fordele ved at handle hos vores erfarne sølvpartner Dansk Kontorstole Forsyning:

100% ergonomiske kontorstole
Tilfredshedsgaranti på alle kontorstole
Fri fragt – leveres lige til døren
Danmarks absolut billigste priser
Alle kontorstole kan blive helt op til 66 cm
Gratis ekstraudstyr som bløde hjul, fødder m.v.
Showroom i Glostrup
Samtlige kontorstole er ISO9001 godkendt
Fabriksgaranti i hele 24 måneder
Dansk virksomhed, dansk service
Altid de nyeste designer-kontorstole på lager
Specielle arbejdsstole som XXL kontorstole, gamerstole mv.

 

dansk-kontorstol-orange dansk-kontor-taburet