Dansk Biosalg ApS
Tjørnevang 16
4180 Sorø
42 44 17 07
info@danskbiosalg.dk

Dansk Biosalg på Facebook 

Halver din varmeregning
Stadig flere danskere skifter deres oliefyr ud med træpillefyr. Ligesom med olie varierer prisen på træpiller, så det kan være svært at sige præcist, hvor meget man sparer ved udskiftningen, men helt op til 70% er muligt. Det normale er, at man ved et almindeligt varmeforbrug har tjent investeringen hjem på under to år.

Med udgangspunkt i lageret i Sorø leverer Dansk Biosalg træpiller på hele Sjælland. Du kan nemt og bekvemt afgive din bestillingen via deres webshop, hvor der er store mængderabatter. Så har du plads nok, gælder det bare om at gøre et godt køb. Herefter får du brændematerialet leveret pallevis, og du kan også få et brændeovertræk med, så det kan stå ude uden at blive vådt.

Dansk Biosalg leverer også brænde og træbriketter, der ligesom træpiller er det man kalder CO2-neutral forbrænding. Dvs. at træet afgiver den samme mængde CO2 under afbrændingen, som er optaget i træet i vækstperioden.

Vinterklar
Om sommeren fylder Dansk Biosalg lageret godt op, så der er masser af lækker lufttørret træ, klar til den kolde tid. De har mange varianter af træ; hugget brænde, træpiller og træbriketter til sjællænderne.

Indehaver Henrik Eriksen sætter en ære i at yde det ypperste overfor kunderne, der af samme grund vænner tilbage år efter år for at blive vinterklar.

Fra bank til brænde
Henrik er oprindeligt bankuddannet og arbejdede i bank i over 25 år med speciale i investering og swaps. ”Finanskrisen har gjort, at jeg har valgt andre veje. Jeg har en stor erfaring med salg, forhandling samt økonomistyring, som jeg bruger i Dansk Biosalg. Jeg har været vant til forhandlinger med store virksomheder, hvilket kommer kunderne til gode med højkvalitetsprodukter til de rigtige priser”, fortæller Henrik om sporskiftet.

Logistikken er et kapitel for sig. Dansk Biosalg samarbejder tæt med erfarne og omhyggelige transportører, der medvirker til at gøre handlen til en god oplevelse.

Følg Dansk Biosalg på Facebook, hvor der ind imellem falder brænde ned i form af en valgfri palle til heldige konkurrencedeltagere.

Kontakt Dansk Biosalg 


sølvpartner

Del på sociale medier