CTI Party

Klar til fest med CTI Party
CTI Party er en af Danmarks største leverandør af festartikler, lige fra rød løber til servietter. Du kan igennem CTI Party skaffe alle tænkelige produkter til brug ved festlige lejligheder, og blandt kunderne er både virksomheder, foreninger og private.

Indehaver Gert Pedersen startede som ‘ballonmand’, og webshoppen, der blev skabt i Sorø, kom hurtigt på landkortet som stedet at skaffe balloner i alle afskygninger. Sortimentet er de seneste år udvidet markant, og omfatter i dag alverdens varer til festlige begivenheder fra invitationer over alt til borddækning til konfetti og udklædning.

Konkurrencedygtig cocktail

CTI Party satser på det meget brede sortiment, der i kombination med lave priser, gør virksomheden markedsledende i festartikler. Uanset anledningen kan du her skaffe tilbehør, hvilket i CTI Partys levetid har skabt grundlaget for fabelagtige fester til glæde for utallige værter og gæster.

Dine tanker om en fest, hvad enten det er fødselsdag, barnedåb eller en højtid, som du skal fejre, kan hos CTI Party blive realiseret, da du her kan finde både remedierne og inspirationen. Der er tænkt på alt, hvorved du nemt og hurtigt kan finde de nødvendige festartikler til enhver lejlighed. På et samlet sted kan du således danne dig et godt overblik over mulighederne for udsmykning, bordpyntning, udklædning og en lang række andre fest-ingredienser.

Et veldækket bord
En festlig borddækning kræver bordpynt, og CTI Party tilbyder et af landets største udvalg. Når du handler festartikler hos CTI Party, kan du få hele pakken fra det nødvendige til det rent dekorative: Udover duge og bordpynt har virksomheden masser af servietter, lys og engangsservice, der matcher, så du kan gennemføre dit valgte festtema.

En hvid dug er det sikre valg, hvis du vil slå til søren med bordpynt i festlige farver. CTI Party har et stort sortiment af konfetti, rosenblade og pyntediamanter, der kan bruges som bordpynt. Metalkonfetti og “diamanter”, der fås i flere forskellige farver og faconer, bliver ekstra flotte sammen med fyrfadslys, som webshoppen naturligvis også leverer.

Nem shopping og god service
I webshoppen kan du danne dig et indtryk af det store produktudvalg, som kan hjælpe med at opfylde dine festønsker samt give dig friske ideer til borddækning og udsmykning. Du kan nemt navigere rundt på siden og tjekke de forskellige CE-godkendte produkter. Varerne er bl.a. sorteret efter festtype, så du kan finde alt til eksempelvis konfirmationen eller brylluppet.

CTI Party ligger inde med et stort lager og kan således tilbyde hurtig levering, så du kan blive klar til fest, også selvom du skulle være lidt sent ude med planlægningen, da de sender 99% af alle pakkerne indenfor 24 timer og til en af de laveste fragtpriser.

E-mærket shop
Vores sølvpartner, CTI Party har et af de flotteste kunder scorer hos E-mærket, og det er et tegn på at de holder det de har lovet. Sikker betaling og køberbeskyttelse med sikring op til 10.000 kroner.

 

 

Del på sociale medier