Clubtan
Vestergade 8
4180  Sorø

Følg Clubtan Sorø på Facebook 

Her tilmelder du dig til “Fri sol – 49 kr 1. måned” 

Åbningstider
Mandag – søndag kl. 07.00 – 22.00

Solskin kan man altid finde

I løbet af de seneste mange år er der kommet stort fokus på solens betydning for både sundhed og udseende. Det at have en pæn kulør og leve sundt hører ungdommen til, men er absolut også en vigtig del af voksne menneskers image. Ligesom at bære moderigtigt tøj, føler mange sig bedre tilpas, når de har en solforgyldt teint.

En flot kulør og en velplejet krop kommer selvfølgelig ikke af sig selv, og derfor er det vigtigt, at der er mulighed for at tage sol i nærheden af jobbet eller hjemmet. CLUBTAN har et topmoderne booking system, hvor der er mulighed for at benytte solcentret i Sorø på flere forskellige måder. Den nyeste mulighed er, at du nu kan abonnere på sol og spare en masse penge. 

En livsstil, der kræver viden

Det at købe et abonnement til et solcenter og gå i gang med at tage sol bliver hurtigt en vane og en livsstil, hvor en tur til Clubtan er en del af hverdagens velvære. Ved at tage sol i moderate mængder tilfører du din krop energi gennem sollyset, og dermed øger du dit velbefindende.

Der er dog nogle enkle, men vigtige forholdsregler, som skal overholdes, så nydelsen ved at gå i et solcenter kombineres med sundhed. På samme måde, som der er forskel på os mennesker generelt, er der naturligvis også forskel på det største organ, som vi har, nemlig huden.

Alle CLUBTAN centre har vejledninger, som guider dig, så du er godt forberedt på dine besøg i centret. Det er en god ide at sætte sig godt ind i spørgsmålene om hudtype og den mængde sol, du skal tage og i hvor lang tid, du kan tage den mængde, før du eventuelt vælger at lægge dig behageligt tilrette i en af kabinerne.

I dag er der over 120 CLUBTAN centre fordelt over hele landet.

Foto: ABW
Foto: ABW

Sølvpartner