Carsten Fabricius 
Nørrevej 3
4180 Sorø
Tlf. 60 68 80 80
kontakt@carstenfabricius.dk

Carsten Fabricius har i over 20 år tilbudt sin støtte til mennesker som uddannet psyko- og familieterapeut, coach, supervisor, foredragsholder, forfatter og klummeskriver.

Han har mange års uddannelse bag sig, bl.a. hos en af Danmarks dygtigste relations- og familieterapeuter, Jesper Juul (ham med “Dit kompetente barn”, “Førerulve” og meget mere), der gennem de seneste 30 år har været toneangivende inden for relationsarbejde. Derudover hos en lang række af de øvrige anerkendte terapeuter i denne retning som Mogens A. Lund, Peter Mortensen, Helle Jensen, Marianne Reenberg m.fl., alle terapeuter der har væsentlige kompetencer inden for ledelse, supervision, familie, børn, par etc.

Relationsbaseret Ledelse (R)
Som terapeut har Carsten Fabricius videreudviklet og skabt et redskab, som han benytter aktivt i sin klinik i Sorø. Det værktøj, som Carsten har udviklet som metode til personlig udvikling, kalder han Relationsbaseret Ledelse (RBL).

Relationsbaseret Ledelse er en hjælp til den udvikling, som vi er mange, der har brug for at gennemgå, når vi er på vej igennem faser i livet. Ikke mindst når vi ønsker forandring eller gerne vil være positivt til stede sammen med andre.

Om Relationsbaseret Ledelse fortæller Carsten Fabricus:

Én god samtale kan ændre alt!
Det er en god leveregel at bruge tid på sund kost, gode sovevaner og motion. Og helt almindeligt at sende sin bil til service og eftersyn, gå til tandlægen og få tjekket bisserne… men hvad med den mentale sundhed?

Alt for mange overser det faktum, at samtaler er én af de allervigtigste sundhedsfaktorer. Hvad med et personligt eftersyn, hvor du tjekker hvordan du, dit ægteskab, forældreskab, børnene og kollegaer har det med hinanden…

Mange har for travlt og er fyldt op med alt det de skal nå – får stress og andre livsstilssygdomme og kunne med fordel omprioritere i hverdagen! Men hvordan kan det gøres på en måde, som lige præcis den enkelte kan have det godt med?

Samtaler med Carsten Fabricius kan som regel altid føre til nye og spændende måder at se hverdagen på og få lidt mere kvalitet ud tiden og tilværelse.

Mange tror – ofte fejlagtigt – at familien og parforholdet nok skal holde, “for det er der jo” midt i alt det andet. Men sådan er det desværre ikke altid…

Travl hverdag med udfordringer og mange ting skal være i orden og fikses i en fart, så livet er til at overskue. Men hvad med familien, parforholdet og børnene – det mest sårbare og ofte den vigtigste del vores hverdag? Skal det også bare fikses i en fart, eller skal det bare have lov at vente som sidste prioritet?

Hvis ikke privatlivet – kernen i det hele – “spiller”, kan en af parterne nemt miste sin base og fodfæste. At tage fat i sine grundelementer og tage fat i de svære udfordringer, gør for de fleste en meget stor forskel på godt og skidt.
Som oftest forsvinder problemer og udfordringer ikke af sig selv. De vil være der, selvom der ikke tales om dem – og nye problemer kommer til, som også skubbes væk og bliver til sidst en for tung byrde. At rydde op med jævne mellemrum virker faktisk rigtig godt.

At skabe god dialog og gode rammer for sig selv, sit firma, sin familie, kollegaer, børn og parforhold giver ægte overskud i hverdagen.

At bruge nogle få timer på at lære enkle præcise værktøjer kan ofte skabe et bedre lederskab i eget og de nærmestes liv og kan ændre uendeligt meget på ganske få samtaler.

Det er ofte tabuiseret at bruge terapi – så er man jo syg… Men sandheden er, at det er en luksus at få sparring, supervision og uvildighed ind i sine tanker og overvejelser, så dine beslutninger kan tages på et oplyst grundlag.

Straw Band progress logo smallHUSK
“Lige meget hvor meget du kigger væk, vil dét, der ér, blive ved at være…! Men kigger du på dét og vender og drejer det, kan det ofte forandres…”

Derfor er samtalens kunst værd at begive sig ind i, når du vil skabe et liv, en familie eller en virksomhed med god forståelse for de vigtige og centrale ting.

Straw
Og som nogle lokale vil bemærke, så er Carsten også at se i andre sammenhænge, da det ikke er nogen hemmelighed, at man ofte både i Sorø og på landevejene kan møde en bil prydet af ordet ”Straw”.  Når man har oplevet Carsten på en scene med sin hustru og døtre, ved man, at Carsten har andre talenter end at være en effektiv coach, supervisor og terapeut.

 

sølvpartner

Del på sociale medier