BoligOne Sorø
V/ Jens Christensen
Ejendomsmægler MDE & Valuar

Telefon: 2112 2123
Mobil: 2933 3004
Mail: jc@boligone.dk

Følg BoligOne Sorø på Facebook 

En god handel og et fair salær
BoligOne er en ejendomsmæglerkæde med ca. 10 mæglere med stort lokalkendskab. Deres værdier bygger på tillid og tryghed. BoligOne satser på at tilbyde markedets bedste løsninger til præsentation af din bolig på internettet og på de sociale medier. De har gjort op med den traditionelle måde at præsentere boliger på. Så i stedet for at køberne skal finde din bolig lader de din bolig finde køberen.

At købe en bolig er en stor beslutning – for mange måske den allerstørste beslutning man kommer til at træffe. Det er derfor vigtigt, at du er klædt på til beslutningen med god rådgivning.

Stort lokalkendskab
I Sorø er BoligOne repræsenteret af Jens Christensen, der har mange års erfaring som ejendomsmægler i byen. Han kender alt til Sorø – uanset om din drømmebolig ligger i bymidten eller i en af de attraktive mindre byer i kommunen, kan han guide dig det rigtige sted hen. Sorø er en bosætningskommune, der tiltrækker mange børnefamilier grundet den pragtfulde natur samtidig med den korte afstand til større byer. BoligOne i Sorø ved hvor daginstitutionerne, skolerne og seværdighederne og de gode naboer er!

BoligOne kender også alle faldgruberne i boligkøb og sikrer tryghed fra du finder drømmehuset, til du har fået det overdraget. BoligOne er ikke bare en ejendomsmæglerkæde – de er også certificerede Køberrådgivere.

Skal du sælge din bolig i Sorø?
BoligOne er ikke Danmarks største ejendomsmæglerkæde, men her finder du ejendomsmæglere, der brænder for at finde køberen til din bolig.

Boligsalg er en stor og vigtig beslutning – overlad det trygt til din ejendomsmægler Jens Christensen. Her får du en gratis salgsrådgivning inkl. en salgsvurdering af din bolig.

BoligOne er en onlinebaseret ejendomsmæglerkæde, som har valgt at være præcis dér, hvor tingene sker – primært på nettet med en bred eksponering og på besøg hjemme hos dig.

Kontakt Jens for en gratis og uforpligtende vurdering på email: jc@boligone.dk eller på telefon 29333004

sølvpartner