Bogholder Vestsjælland
v/ Henriette Fabricius
Nørrevej 11
4180 Sorø
60 68 80 81
kontakt@HenrietteFabricius.dk

Bogholder Vestsjælland på Facebook

Få styr på de kedelige tal
Vil du gerne have styr på tingene? Dette personlige spørgsmål stiller Henriette Fabricius sine kunder på hjemmesiden www.henriettefabricius.dk. Henriette er bogholder og ejer virksomheden Bogholder Vestsjælland. Og hun ved hvad mange af hendes kunder og kommende kunder tænker om tal og regnskab, og hvor svært økonomistyring kan være, hvis det ikke er spidskompetencen.

Regnskab – et nødvendigt onde?
Henriette har 30 års erfaring med bogholderi og er en rigtig ”tal-nørd”. Hun ved hvor vigtigt det er at have styr på papirerne og er rigtig god til at få system i tingene – noget som mange har brug for hjælp til. For mange små virksomheder er regnskabet groft sagt et nødvendigt onde. Det kan være svært at holde styr på regningerne, få sendt fakturaer ud til tiden, inddrive pengene, få betalt regningerne, have styr på lønnen og alt det andet papirarbejde, der følger med det at have en virksomhed.

Faktisk vil man bare gerne koncentrere sig om virksomhedens kerneydelser – dét man er rigtig god til! Men faktum er at man ikke kan have en virksomhed uden at have et regnskab. Og både kerneydelsen og regnskabet er vigtige parametre.

Henriette så det paradoksale i det allerede som barn. Hendes far var en dygtig håndværker, men havde svært ved at få klaret det med regnskaber og fakturaer. Men det er altafgørende, at pengene kommer ind til tiden! Som bogholder hjælper Henriette nu mange små lokale virksomheder med at få styr på regnskabet, så de ikke behøver at bekymre sig om dét, men kan holde fokus på det de er bedst til.

Bogholder Vestsjælland tilbyder assistance til alt inden for regnskab, f.eks. bogføring, moms, løn og budget. Arbejdet udføres enten hos virksomheden eller på eget kontor alt efter virksomhedens behov.

Tal om tal
Har du og din virksomhed brug for at få styr på tingene? Kontakt Henriette Fabricius på tlf. 60 68 80 81 og få en god snak om det aktuelle behov. Hun er altid glad for at bruge sin ekspertise til at hjælpe andre.

sølvpartner

Del på sociale medier