Bilforsikring.net
mail@bilforsikring.net

Følg Bilforsikring.net på Facebook

Følg Bilforsikring.net på Google +

Foto: PID

Natur, historie og iværksætteri
Sorø er blevet en attraktiv bosætningskommune, og ikke sjældent kombinerer tilflytterne deres familieliv her med etableringen af en virksomhed. En sådan bonus med bonus på er Daniel Andersen, der har virksomheden Daniel Andersen Websites ApS, der bl.a. driver sitet Bilforsikring.net

Daniel Andersen og familien har valgt Sorø til af mange grunde, ikke mindst naturen og historien. ”Sorøs historiske købstadsmiljø gør at byen er mere charmerende og attraktiv end mange andre byer. Omkring Sorø er der også meget pragtfuld natur som gør Sorø unik”, fortæller Daniel Andersen til Dit Sorø.

Daniel er også betaget af det stærke foreningsliv i byen. ”Det er dejligt at se, at der er så mange frivillige kræfter i Sorø, der arbejder for at bevare disse herlighedsværdier. Jeg tror det er vigtigt at Sorø værner om sin natur og historiske miljø, da det er noget som får Sorø til at skille sig ud fra mange andre byer.”

Når man driver virksomhed gælder det også om at skille sig ud. Med Bilforsikring.net har Daniel Andersen fundet en niche på et marked, der som mange andre undergår stor forandring drevet af internettet og sociale medier.

Foto: ABW

Ideen til Bilforsikring.net
Vi ved alle at priserne på bilforsikringer og bilforsikringer generelt kan variere fra selskab til selskab.

”Priserne kan variere alt efter faktorer som ens alder, bopæl, hvilken fagforening man er medlem af, og hvilken uddannelse og job man har”, forklarer Daniel Andersen. ”Det kan ofte være svært for forbrugeren at sammenligne priserne hos de forskellige selskaber. Men der kan være mange penge at spare ved at sammenligne de forskellige selskabers priser og vilkår.”

Det betaler sig at tjekke priserne
”Ofte er man kunde i det samme forsikringsselskab i en årrække. Derfor kan en besparelse i den årlige forsikringspræmie løbe op i mange penge. Jeg startede derfor Bilforsikring.net for at hjælpe forbrugerne med at sammenligne forskellige forsikringer,” fortæller Daniel Andersen

Gennem vores sølvpartner, Bilforsikring.net’s samarbejdspartnere kan man sammenligne priser på forsikringer. Dette tager ikke mange minutter og kan give en besparelse i forsikringspræmien på op til 30%.

Lav dit årlige forsikringstjek her.

Foto: ABW

Bedre og billigere forsikringsydelser
Det er blevet nemt og hurtigt for forbrugerne at sammenligne forsikringsselskabernes tilbud. Samtidig er det relativt nemt at skifte forsikringsselskab, og dermed er konkurrencen i forsikringsbranchen blevet hårdere.

”I fremtiden tror jeg, at vi vil se at kunderne oftere skifter selskab og forsikringsselskaberne må arbejde hårdere på at differentiere sig fra deres konkurrenter.  Det kan enten være ved at tilbyde nogle billigere priser eller det kan være ved at tilbyde nogle nye forsikringsprodukter, bedre service, eller tillægsydelser, der får dem til at skille sig ud fra deres konkurrenter”, spår Daniel Andersen.

Kontakt Bilforsikring.net