Behandlerhuset i SorøBehandlerhuset i Sorø
Nørrevej 3
4180 Sorø
Tlf. 60 68 80 80

Besøg Behandlerhuset i Sorø på Facebook

Holistisk hus
Behandlerhuset i Sorø åbnede den 19. marts 2016, igangsat af fire lokale ildsjæle i sundhedsbranchen. På behandlerhus.dk kan du læse meget mere om de enkelte tilbud. Her kan du også bestille tid.

Behandlerhuset ligger centralt i Sorø på Nørrevej, som er en sidevej til Nordmarksvej og således kun et par minutter fra motorvejen. Der er rigelige gratis p-pladser ved huset, og er du ikke i bil, holder bussen lige i nærheden.

Behandlerhuset i SorøGod dialog
Du vil møde behandlere med flere forskellige faglige vinkler på krop og psyke, bl.a. coaching, psykoterapi, massage, ansigtsbehandlinger, zoneterapi, akupunktur, Access Bars og forskellige former for healing.

Primus motor bag Behandlerhuset i Sorø, Carsten Fabricius, tilbyder selv coaching og familie-, par- og psykoterapi. Hans værktøjskasse kaldes Relationsbaseret Ledelse®, og med den hjælper han klienterne til at blive gode chefer i deres eget liv. Carsten hjælper både enkeltpersoner, familier og erhvervsdrivende med at skabe en god dialog.

Behandlerhuset i SorøEr du behandler?
Behandlerhuset er et klinikfællesskab kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet. Det er således muligt for behandlerne at leje sig ind et par dage om ugen eller alle ugens dage, alt efter behov. Nogle af behandlerne kommer til Sorø fra nabobyerne, hvor de også har klinikker, og kan dermed servicere et større kundegrundlag. For andre giver fleksibiliteten mulighed for at være selvstændig behandler på deltid.

Har du en drøm om at åbne din egen klinik i Sorø, er du altid velkommen til at kontakte Behandlerhuset. De store lyse lokaler har plads til både konventionelle og alternative behandlingsformer, og klinikfællesskabet giver mulighed for at dele omkostningerne til venteværelse/reception, køkken, rengøring, markedsføring mv. Dertil kommer muligheden for løbende erfaringsudveksling med ligesindede.

Der er i alt 6 klinikker i størrelser fra 15 – 22 kvm, og du kan leje en af klinikkerne 2, 3 eller 6 dage hver uge. Læs mere om faciliteter og priser. 

Ring på 60 68 80 80 eller kontakt Behandlerhuset i Sorø via hjemmesiden.

behandlerhuset soro


sølvpartner

Del på sociale medier