grundighed_regnskabAxeltorv Regnskab & Revision
Axeltorv 6, 4. th.
1609 København V
Tlf. 71 44 22 35
kontakt@atregnskab.dk

Erfarne eksperter
Få minutters gang fra Hovedbanegården midt i storbyens pulserende liv, finder du Axeltorv Regnskab & Revision. Axeltorv er kendt for Paladsbiograferne, og herfra kan man kigge over til Tivolis hovedindgang. Torvet, der oprindeligt blev anlagt i 1917, er opkaldt efter Biskop Absalon, grundlæggeren af København, hvis danske navn var Axel.

De erhvervsdrivende i Sorø kan således næppe finde en mere central placering, når de skal have styr på økonomien og hjælp til at overholde de mange regler, der i dag findes for virksomheder. Fra Sorø Station kører togene til Københavns Hovedbanegård hver halve time, og på Axeltorv 6 sidder erfarne medarbejdere klar til at hjælpe med regnskab, indberetninger, refusionsansøgninger og meget andet.

Loyale_kunder_regnskabHjælp til iværksættere
Axeltorv Regnskab & Revision blev stiftet i 2015, men bygger på mange års erfaring indenfor revision, regnskab, virksomhedsrådgivning og iværksætteri.

Medarbejderne, som er fordelt på kontorer i Hillerød og Vejle, foruden hovedsædet i København, kendetegnes ved en passion for entreprenørskab, og blandt kunderne er således primært små og mellemstore virksomheder. De får bl.a. hjælp til opbygning og drift i den meget kritiske startfase i en virksomheds liv. Hos Axeltorv Regnskab & Revision er du sikret en professionelt drevet økonomifunktion, så du kan koncentrere dig fuldt ud om forretningen.

Ove Andersen
Ove Andersen

Entreprenørånd
I spidsen for firmaet står Ove Andersen, HD ( R), der har over 30 års erfaring som statsautoriseret revisor. Udover at udarbejde regnskaber, rådgiver Ove kunderne om økonomistyring, selskabsformer, skat og meget mere.

Stor erfaring kombineres med effektive processer og en stærk IT platform. Det gør det muligt for Axeltorv Regnskab & Revision at tilbyde gode løsninger til meget konkurrencedygtige priser, hvilket er guld værd for iværksættere. Medarbejderne har hver deres branchespecialer, så du kan få en løsning, der er skræddersyet dig.

I modsætning til store revisionsfirmaer, som selv kan være præget af det bureaukrati, som de hjælper kunderne med at overkomme, møder du hos Axeltorv Regnskab & Revision den entreprenørånd, som alt iværksætteri er baseret på.

Anbefaler E-conomics
Axeltorv Regnskab & Revision anbefaler E-conomics som finanssystem, fordi det er enkelt at anvende og integrerbart med mange andre systemer. Hermed kan økonomifunktionen køre helt papirfri. Af disse grunde er E-conomics blevet Nordens mest succesrige, online regnskabsprogram til fakturering, moms og bogføring.

Udover E-conomics samarbejder Axeltorv Regnskab & Revision med bl.a. Amino, Agera og Integra Advokater.

Kontakt Axeltorv Regnskab & Revision for et uforpligtende tilbud.


sølvpartner

Del på sociale medier