A/S Poul Larsen
Valborgvej 7
4173 Fjenneslev
Tlf. 57 80 90 81
info@as-pl.dk

A/S Poul Larsen på Facebook

Åbningstider
Mandag kl. 06.30 – 16.00
Tirsdag kl. 06.30 – 16.00
Onsdag kl. 06.30 – 16.00
Torsdag kl. 06.30 – 16.00
Fredag kl. 06.30 – 13.00
Lørdag, søndag og helligdage lukket

pl jordvarmeOptimer dit energiforbrug
Mange provinsbyer på Sjælland huser større eller mindre virksomheder, som danner et netværk af kompetente specialister, som vi ofte suser forbi uden at bemærke, at det lige er her, de har hjemme.

El- og VVS installatørfirmaet A/S Poul Larsens let genkendelige firmabiler er et velkendt syn på vejene mellem Sorø og Ringsted, men over hele Midtsjælland ser man de hvide varevogne. Virksomheden med de flittige medarbejdere bor i Fjenneslev, lidt væk fra landevejen mellem Ringsted og Sorø i et kvarter med smukke villaer og fine, grønne områder. Herfra sendes de mange dygtige medarbejdere rundt på Sjælland for at udføre større og mindre el- og VVS-installationsopgaver.

A/S Poul Larsen blev etableret tilbage i 1946, og firmaet har lige siden starten haft en målsætning om at være i front, når det drejer sig om at yde rådgivning, tilbyde og installere fremtidssikrede løsninger og sørge for, at kundernes installationer fungerer optimalt.

I løbet af årene er kravene til alle former for el- og VVS-installationer blevet betydeligt større. Hvor det på el-området for 70 år siden primært drejede sig om, at installationerne med ledninger og kontakter skulle strømføde de private boliger og erhvervsbygninger, er det i dag en helt anden faglig udfordring at være el- og VVS-installatør. A/S Poul Larsen, som er medejer af den landsdækkende TS-Gruppe, tilbyder både at installere totalløsninger hos kunderne og rådgive omkring energioptimeringsløsninger.

pl varmepumperEnergioptimering er et kodeord
Moden skifter overalt, også indenfor installationsbranchen. Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, og der tilbydes konstant kurser og videreuddannelse til A/S Poul Larsens medarbejdere. Det er nødvendigt at deltage, for at kunne tilfredsstille kundernes skiftende ønsker og behov.

Et behov, der fylder stadig mere, er energioptimering. Medarbejderne er uddannede til at – sammen med kunden – løbende at gennemgå alle installationer med henblik på at spare på energien for økonomiens og miljøets skyld

Det er et faktum, at den største energiforbruger, som vi har i dag, er vore bygninger. Så der er god økonomi og fornuft i at få en autoriseret installatør fra A/S Poul Larsen til at gennemgå dit hus eller din erhvervsbygning for at se, hvor der med fordel kan spares på forbruget af energi.

Mange kunder har allerede optimeret
I den enkelte bygning kan der være stor forskel på, hvordan varme-, vand-, og el-installationerne fungerer og arbejder sammen. En installatør fra A/S Poul Larsen gennemgår hele installationen og kommer med forslag til forbedringer. Der kan være problemer med et ældre fyr, med forbruget af strøm til stand-by apparater og belysning, som ikke er reguleret. Måske er en kombination af solceller og jordvarme det helt rigtige at overveje hos dig, ja, der er mange løsninger at vælge imellem. Kun en specialist på området kan give dig den rådgivning, som passer til din installation.

pl badekarFørende indenfor strøm og VVS
Det drejer sig om at bruge energien bedst muligt. Det er et krav overalt i samfundet i dag, og der skal uddannede specialister til at styre os i mål. De specialister har A/S Poul Larsen ansat, og de er klar til at hjælpe dig med dit energiprojekt.

Men også hvis du skal have et nyt badeværelse eller bare en ny vandhane i køkkenet.

Mange tilfredse kunder har fået lækre energioptimale løsninger efter et besøg fra A/S Poul Larsen, se blot her.