as poleringAS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

Din lokale vinduespudser
Vi bliver glade når solen skinner, men vi bliver også mindet om, at vinduerne, stuen eller kontoret trænger til en kærlig hånd. Alskens pletter, snavs og støv kommer frem i lyset, men så er der hjælp at hente hos det lokale firma AS Polering og Rengøring.

Firmaet blev stiftet i 2012 med vinduespolering i Sorø og Ringsted som speciale. Siden er forretningen udvidet til det meste af region Sjælland, og aktiviteterne rækker langt videre end vinduer. Som firmanavnet antyder, tilbyder AS Polering og Rengøring at komme hele vejen rundt i dit hjem eller firma. Fra nedfejning af spindelvæv til gulvvask, fra den daglige støvsugning til hovedrengøring – firmaet gør dine rum skinnende rene.

AS Polering og Rengøring i Sorø  opfylder alle dine ønsker til vinduespudsning og andre rengøringsopgaver. Nogle vinduer skal pudses en gang om måneden, andre skal måske kun vaskes en gang om året – du bestemmer.

as polering2Når det skal være i orden
Det vigtigste er, at du som kunde er tilfreds. En opgave for AS Polering og Rengøring er derfor aldrig helt færdig, før at det bedste resultat er opnået. I forhold til vinduespudsning og -polering tilbyder firmaet at udføre indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker, hvilket alle er opgaver, som udføres for både private og erhverv.

AS Polering og Rengøring tilbyder endvidere rengøring, hvor du kan bestille enkelte aftaler fra gang til gang eller indgå en fast rengøringsaftale.

Få pæne fliser igen

Folkene bag AS Polering og Rengøring har ydermere specialiseret sig i fliserens og imprægnering i Sorø. Dine udendørsarealer kan blive frigjort for mos, flisepest og almindeligt snavs.

Før og efter fliserens

Du kan også få hjælp til algebehandling af dit tag, facader eller fliser, så du kan nyde en algefri udsigt. En algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet.

Ring på 25 50 40 06 og få et uforpligtende tilbud.

En fryd for øjet
Skal du have solgt din bolig eller udlejet dit sommerhus, kan en grundig rengøring gøre udslaget. På Facebooksiden skriver en tilfreds kunde: “Det var en fryd for øjet, at komme til en bolig så ren og pæn. Det var en fornøjelse at kunne aflevere nøglen til de nye ejere, hvor alt skinnede. Det er de bedste penge jeg har betalt længe.”

Vil du høre mere om tilbud og ydelser fra vores sølvpartner, kan du kontakte AS Polering og Rengøring eller besøge hjemmesiden, hvor du kan læse mere om eksempelvis priser.

Del på sociale medier