Aqua Danmark
info@aquadanmark.dk
53 53 53 43

Følg Aqua Danmark på Facebook

Følg Aqua Danmark på Instagram

Rent og blødt vand
Vil du gerne bruge mindre tid på den kedelige opgave det er at holde badeværelset rent, og vil du gerne have den silkebløde fornemmelse af vand der er ikke er sprængfyldt med kalk? Så er der hjælp at hente hos Aqua Danmark, en virksomhed med hovedkvarter tæt på Sorø, som har specialiseret sig i montering og vedligeholdelse af blødgøringsanlæg.

Det danske grundvand er dejlig rent, og vi er kendt og elsket af danskere og turister, for at hér kan man drikke det vand, som kommer ud af hanen. Ulempen ved det danske vand er dog, at det er meget hårdt, dvs. kalkholdigt. Derfor er vi i Danmark nødt til at bruge masser af skyllemiddel, når vi vasker tøj, balsam, når vi vasker hår, og ofte afsyre opvaskemaskiner, vaskemaskiner, kaffemaskiner osv, så de holder længere. Kalksamlinger skader nemlig installationer, forhindrer dem i at yde deres maksimale og øger energiforbruget.

Vi er også nødt til at aftørre vores håndvaske og armaturer, badekar og bruseniche efter brug, for ikke at besværliggøre rengøringen alt for meget. Når først kalken har bidt sig fast mellem klinkerne og omkring vandhaner, skal der meget syre og meget knofedt til, før det bliver som nyt igen – rent og lækkert.

Et blødgøringsanlæg betaler sig
Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du minimere kalk i vandet, hvilket gør dine fliser og overflader skinnende rene uden besværlig rengøring med specialprodukter. Et blødgøringsanlæg er en investering, som udover at tilføje en masse hverdagsluksus, tjenes hjem over tid, fordi du kan spare på energiforbruget, vaskepulveret, hårplejeprodukterne og får længere holdbarhed af boligens installationer.

Dit blødgøringsanlæg bør efterses ca. en gang om året, for at sikre at det yder optimalt, og Aqua Danmark tilbyder derfor deres kunder i Sorø en serviceaftale, hvori indgår udskiftning af reservedele, så du kan nyde godt af det silkebløde vand i mange år.

Rigtig god service
På Aqua Danmarks Facebookside kan du se hvad de tilfredse kunder skriver, bl.a….

”Vi synes klart at jeres produkter lever op til vores forventninger om hvad et blødgøringsanlæg og kildevandsanlæg skal kunne.” – Karina

”super flink fyr og rigtig god service. Vi skal nok blive super glade for vores nye anlæg. Tusinde tak for den fantastiske service” – Tamara

”Meget professionelle at handle med. Arbejdet udført til aftalt tid af dygtige medarbejdere. Er på rekordtid blevet glad for anlægget der afkalker vores vand” – Carsten

sølvpartner