Soraya Hudpleje Ny KlinikSoraya Hudpleje 
Rolighed 11
4180 Sorø
Tlf. 52 17 51 54
Mail: sorayahudpleje@hotmail.com

Soraya Hudpleje på Facebook 

Åbningstider
Mandag til lørdag efter aftale.

Det anbefales at bestille tid, også hvis du kun skal købe produkter.

Helle Jensen flyttede i foråret 2016 sin klinik fra hendes eget hjem “lidt ude på landet” til bymidten. Med Frisør AcaPella som nærmeste nabo er der skabt et center for skønhed, hvor kunder kan få hele pakken af hud- og hårpleje.

Soraya Hudpleje Ny KlinikNaturlig, holistisk hudpleje
Soraya tilbyder naturlig, holistisk hudpleje. Det indebærer produkter uden parabener, mineralske olier, parfume, alkohol, syrer og andre skadelige stoffer. Det betyder også, at huden plejes indefra såvel som udefra. Sund kost, motion, søvn og stresshåndtering er essentielle faktorer for en sund hud. Hos Soraya får du en grundig vejledning i plejen af din hud både indefra og udefra – en pleje tilpasset netop din hud. Som supplement til udvortes plejeprodukter fører klinikken teer, olier og kosttilskud med vitaminer og mineraler, som understøtter dannelsen af ren, glat og sund hud.

Klinikken i Sorø bruger og fører udelukkende naturlige og økologiske hudplejeprodukter. Det er produkter fra de danske producenter Susanne Melchiorsen og Aniel. Huden er kroppens største organ, og gennem den optager din krop op til 60 % af det, den udsættes for. Hvis du ikke tør spise din creme, bør du således heller ikke komme den på din hud.

BehandlingDu er i centrum
Klinikken er indrettet varmt og rustikt og danner rammen om en tryg og afslappende stemning under behandlingerne.

“Mit mål med behandlingen er, at du får en dejlig oplevelse af forkælelse og velvære i rolige omgivelser,” fortæller Helle Jensen, der er uddannet Cidesco- og alternativ kosmetolog på Den Alternative Kosmetologskole i Næstved.

Se klinikkens forskellige former for ansigtsbehandlinger.

Japansk lifting og sugaring
Desuden er Helle uddannet vippetekniker hos Lash Bar Academy, ligesom hun har suppleret sin grunduddannelse med kurser i japansk lifting, udvidet elektrokosmetik, CND-Shellac og sugaring.

Japansk lifting er en form for ansigtsløftning uden brug af kniv eller apparater. Den afhjælper ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m. med et imponerende resultat.

Sugaring er en skånsom metode til hårfjerning i ansigtet, der kan benyttes ved dunhår. Der bruges en pasta bestående af sukker, citronsaft og vand. Udover sugaring benytter klinikken sig af hårfjerning med voks og release peeling.

susanne Ønsker du permanent hårfjerning, tilbyder Soraya epilering med Du Lac-metoden. En meget fin nål føres ned langs håret, hvorefter der tilsættes strøm sådan, at hårets rod bliver løsnet fra dets næring og dermed bliver fjernet permanent.

Forkælelsesaften
Hvis du kan samle en gruppe veninder – en mødregruppe, løbeklub, madklub el. lign. (max 6 personer) – er I meget velkomne til at en hyggelig aften i hudplejeklinikken hos vores sølvpartner, Soraya.

Aftenen omfatter en præsentation af klinikken, produkter og apparater og et foredrag om alternativ hudpleje. I bliver meget klogere på hud, kost, indholdsstoffer i cremerne, og I er velkomne til at prøve peeling, cremer og olier på jeres egen hud.

Der serveres forfriskninger. Arrangementet er gratis, og man er ikke forpligtet til at købe produkter eller behandlinger.

Del på sociale medier