Lotte Lindahl Andreasen
Lotte Lindahl Andreasen

Advokat Lindahl Andreasen
Alléen 11 A, 1. sal
4180 Sorø
Tlf. 70 13 12 03

Lotte Lindahl Andreasen etablerede i 2013 advokatkontor i Sorø, hvor hun selv bor med familien.

Lottes speciale er familieret, og hun kan således hjælpe med alle juridiske aspekter af ægteskab, separation og skilsmisse, adoption, børnebidrag og arveret. Derudover er hun specialist i personskadeerstatning, og kan således hjælpe dig med at søge erstatning efter en ulykke. Et tredje speciale er ansættelsesret – her finder du en advokat, der kan hjælpe med udformning af ansættelseskontrakter mht. opsigelsesvarsler, ansættelses- og opsigelsesvilkår, optjening til feriedage, overenskomst, løn under sygdom, tidsbegrænsede ansættelsesaftaler mv.

lotte

Lotte Lindahl Andreasen har taget sin studentereksamen på Sorø Akademi, og i 2003 blev hun færdiguddannet jurist fra Københavns Universitet. Som fuldmægtig i Statsamtet Frederiksborg fik hun stor erfaring i bl.a. samværssager og børnebidragssager. Herefter har hun arbejdet hos advokat Søren Dybdahl Andersen i Slagelse, Advodan i Holbæk og Partner Advokater – Ret & Råd i Ringsted, inden hun sprang ud som selvstændig i hjembyen.

Kontoret er centralt placeret på Alleen, hvor svigerforældrene tidligere har haft Psykologisk Klinik Sorø. Her er gode parkeringsmuligheder, både på matriklen, ved Regionshuset eller bag privatskolen (lidt nede af Frederiksvej).

Hvis du står med et juridisk problem, eller vil forebygge et, er det en god idé at ringe eller maile til Lotte Lindahl Andreasen – hun kan hjælpe dig godt på vej med en uforpligtende drøftelse af din situation.


sølvpartner